ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΣΤΗΝ 21η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ

Στην εναρκτήρια εκδήλωση της 21ης Συνέλευσης του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), την Τετάρτη 29 Μαΐου στο ξενοδοχείο Crowne Plaza, παρευρέθηκε ως επίσημη προσκεκλημένη και εκπροσώπησε το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ η υπεύθυνη Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Τουρισμού, βουλευτής Α’ Αθηνών Έλενα Κουντουρά.

Στα πλαίσια της ομιλίας της, η Έλενα Κουντουρά παρουσίασε την εθνική στρατηγική που προτείνουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στον τομέα του Τουρισμού, τον οποίο θεωρούμε ατμομηχανή ανάπτυξης για την Οικονομία μας, μαζί με ένα σαφές περίγραμμα όλων των πολιτικών θέσεων και προτάσεών μας.

Να σημειωθεί ότι η Τομεάρχης Τουρισμού παρέδωσε στους υπεύθυνους του ΣΕΤΕ στη μορφή γραπτής εισήγησης και την πλήρη πρόταση του Κινήματός μας όπως παρουσιάστηκε στις Ομάδες Εργασίας του Ιδρυτικού μας Συνεδρίου. Η πρότασή μας στοιχειοθετείται και τεκμηριώνεται επίσης από ένα μεγάλο όγκο επιμέρους στοιχείων, αναλύσεων και προτάσεων για κάθε υποτομέα του Τομέα «Τουρισμός».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου