ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

«ΠΛΗΡΗΣ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ»

Δριμεία επίθεση κατά του Υπουργού Υγείας αλλά και κάθε άμεσα εμπλεκόμενου εξαπέλυσε η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη με αφορμή την απογύμνωση του Νοσοκομείου Βόλου σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

«Εδώ και μήνες καταγγέλλουμε τις ελλείψεις στο Νοσοκομείο και οι υπεύθυνοι κωφεύουν. Οι παθογένειες και οι νοσηρές καταστάσεις του ιδρύματος έχουν φτάσει στο απροχώρητο. Το οργανωμένο χάος που επικρατεί στο Νοσοκομείο και η εμμονή των κυβερνόντων να αδιαφορούν πλήρως έχουν οδηγήσει στην απόλυτη απαξίωση του κεκτημένου δικαιώματος του πολίτη στην υγεία και την αξιοπρέπεια. Τα γεγονότα στη Μαγνησία μιλούν από μόνα τους» δήλωσε η κ. Χρυσοβελώνη.

Η Βουλευτής Μαγνησίας είχε ζητήσει από τις 18 Απριλίου με ερώτησή της από τον Υπουργό κ. Λυκουρέντζο την άμεση πρόσληψη εικοσιένα επικουρικών γιατρών, καθώς είχε γίνει καθημερινό το φαινόμενο της μη δυνατότητας κάλυψης των εφημεριών για νευραλγικές ειδικότητες, με αποτέλεσμα οι ασθενείς να υποβάλλονται σε μία απερίγραπτη και εν δυνάμει μοιραία ταλαιπωρία, αφού ενίοτε διακομίζονται σε Νοσοκομεία άλλων Νομών.

Επίσης έχει καταθέσει αναφορά σχετικά με το αίτημα για απόσπαση ειδικού Οφθαλμίατρου, δεδομένου ότι στην Οφθαλμολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου υπηρετεί μόνο ένας οφθαλμίατρος καθώς και αναφορά σχετικά με την ανανέωση της απόσπασης Ωτορινολαρυγγολόγου, αφού και στην ανάλογη κλινική υπηρετεί μόνος ένας ιατρός.

«Απαντήσεις από τον κ. Λυκουρέντζο δεν έχουμε πάρει. Το πρώτο μέλημα όλων μας θα πρέπει να είναι η υγεία. Απορώ και φρίττω με την απίστευτη έλλειψη ευαισθησίας από την κυβέρνηση.


Στην προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων του Νοσοκομείου Βόλου δηλώνω παρούσα και έτοιμη να συγκρουσθώ με κάθε κατεστημένο προκειμένου οι συμπολίτες μου να έχουν την προστασία που δικαιούνται» τόνισε η κ. Χρυσοβελώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου