ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ


Μίκα Ιατρίδη: «Χορτάσαμε από λόγια, το ζητούμενο είναι οι πράξεις»

Το παρόν έδωσε η βουλευτής Δωδεκανήσου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μίκα Ιατρίδη στην πορεία διαμαρτυρίας των μαθητών, των δασκάλων και των γονιών, οι οποίοι αντιτίθενται στα σχέδια του Υπουργείου Παιδείας για τη συρρίκνωση των δημοτικών σχολείων της Ρόδου.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου σχολιάζοντας την πορεία στα μέσα ενημέρωσης της Ρόδου σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι ως νέα μητέρα με παιδί, θεώρησε υποχρέωσή της, να βρεθεί με τους συμπατριώτες της, οι οποίοι είπαν ένα βροντερό «όχι» στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για το κλείσιμο των σχολείων της Ρόδου και της απαξίωσής τους μέσω της κατάργησης των οργανικών θέσεων.

Επιπλέον, η Μίκα Ιατρίδη επεσήμανε ότι η κυβέρνηση λειτουργεί μόνο στη λογική των περικοπών χωρίς σχέδιο, δεν κάνει τίποτα για την ουσιαστική αναβάθμιση της παιδείας στα ακριτικά νησιά, ενώ από τις απαντήσεις που δίνει στις κοινοβουλευτικές ερωτήσεις επιμένει ότι, ουσιαστικά, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Και η βουλευτής Δωδεκανήσου αναφερόμενη στην κυβέρνηση κατέληξε ως εξής: «Χορτάσαμε από λόγια, αλλά το ζητούμενο είναι οι πράξεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου