ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σάββατο, 18 Μαΐου 2013

ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΣΕ ΕΞΙ ΠΟΛΕΙΣ
  
Συνεχίζοντας την πολυήμερη περιοδεία του, ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ συμμετείχε σήμερα (18/5/2013) το μεσημέρι σε σύσκεψη που συγκάλεσε η Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος του νομού Μαγνησίας, με την παρουσία της Βουλευτού του νομού και Αναπληρώτριας Γραμματέως της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνας Χρυσοβελώνη.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν την οργανωτική αναδιάρθρωση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ μετά το πρόσφατο Ιδρυτικό Συνέδριό τους. Επίσης συζητήθηκαν και θέματα εσωκομματικού ενδιαφέροντος και αναλύθηκαν ζητήματα της επικαιρότητας τα οποία καλούνται οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να επικοινωνήσουν με βάση το Εθνικό τους Πρόγραμμα στην καθημερινή επαφή που έχουν με τους πολίτες των περιοχών τους.

Χθες το βράδυ, ο Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ μαζί με τη Βουλευτή Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη παραβρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου «Το τέρας και εγώ» που έκανε στο Βόλο ο συνάδελφός του δημοσιογράφος και επί χρόνια συνεργάτες σε πανελλαδικά κανάλια Σταμάτης Μαλέλης.

Αύριο Κυριακή (19/5/2013) στις 11:00 ο Τέρενς Κουίκ θα επισκεφθεί την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. Υπενθυμίζεται ότι τους χώρους της Έκθεσης τους είχε επισκεφθεί και την Πέμπτη για να συνομιλήσει, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, με τους εκθέτες και με τα συνεργεία εγκατάστασης των περιπτέρων.

Στις 12.00 θα παραστεί στα εγκαίνια του Πνευματικού Κέντρου της Μητρόπολης Φθιώτιδας.

Το απόγευμα, ο Βουλευτής Επικρατείας του Κινήματος θα ταξιδέψει στη Ρόδο με μοναδικό σκοπό τη νομική διερεύνηση του πολύπλοκου και εφιαλτικού προβλήματος δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων αναφορικά με τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια.

Από τη Ρόδο θα επιστρέψει στην Αθήνα τη Δευτέρα το μεσημέρι και από την Τρίτη ξεκινά νέα φάση πολυήμερης περιοδείας σε έξι πόλεις οι οποίες κατά σειρά είναι:

Κέρκυρα, Βόνιτσα, Λευκάδα, Αργοστόλι, Μυτιλήνη και Βαθύ Σάμου.

Το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σε νεότερο Δελτίο Τύπου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου