ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών στα γραφεία του συλλόγου. Ενημερώθηκε για τα προβλήματα τους και επεσήμανε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ βρίσκονται στο πλευρό τους.
Ανέφερε ότι σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών θα καταρτισθεί και θα κατατεθεί στη Βουλή σχέδιο νόμου με το οποίο θα επιλύονται τα ζητήματα που απασχολούν τους παραπληγικούς.

Τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ συνόδευαν στην επίσκεψή του ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Τέρενς Κουίκ, ο Υπεύθυνος Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Παύλος Χαϊκάλης και ο Συντονιστής Γραμματέας Εργασιακών και Κοινωνικών Θεμάτων και Αυτοδιοικητικών Υποθέσεων Γιάννης Μανώλης.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ μετά την συνάντηση έκανε την εξής δήλωση:

«Η Τρόικα και η κυβέρνηση της εσωτερικής τρόικας αποφάσισε εκτός των άλλων περικοπών στους συνταξιούχους, στους μισθωτούς, να οδηγήσει τους παραπληγικούς και τους τετραπληγικούς ουσιαστικά στην απόγνωση.

 Δεν μπορούμε πια να ζήσουμε μας λένε. Άνθρωποι που υποχρεωτικά ζουν σε ένα καρότσι, άνθρωποι που υποχρεωτικά ζουν με κάποιον που πρέπει να είναι δίπλα τους για να μπορέσουν να επιβιώσουν, δέχονται και αυτοί την επίθεση από τη μεριά της κυβέρνησης και από τη μεριά της τρόικας.

Θεωρούμε ότι την ίδια στιγμή, που πράγματι πρέπει να αντιμετωπιστούν με πολύ μεγάλη αυστηρότητα οι «μαϊμού» ανάπηροι, που επί χρόνια πολλά με πολιτικά ρουσφέτια αλλά και με μίζες έπαιρναν τα χρήματα των πραγματικά αναπήρων, την ίδια στιγμή θα πρέπει να κοιτάξει το κράτος και να δούμε σαν Βουλή των Ελλήνων το θέμα των πραγματικά αναπήρων. Εκείνων που πληρώνουν και τις αμαρτίες των «μαϊμού» γιατρών αλλά και εκείνων, οι οποίοι δυστυχώς για να αποκτήσουν το καρότσι και πρόσβαση στην κοινωνία πρέπει να δώσουν μίζα.

Εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε δίπλα τους και θα προχωρήσουμε και σε κοινοβουλευτικό έλεγχο αλλά και σε νομοθετική πρωτοβουλία.»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου