ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΜΕΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


Σήμερα 20/9 στο Αστυνομικό Μέγαρο στην Λαμία πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση των Σωμάτων Ασφαλείας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.
Σκοπός  της διαμαρτυρίας υπήρξε η αναγγελία της δρομολόγησης των νέων περικοπών , την προσχεδιασμένη εξαθλίωση, την επιβολή μιας οικονομικής απολυταρχίας και την χρησιμοποίηση των σωμάτων Ασφαλείας ως στυγνών μηχανισμών καταστολής.
Στη συγκέντρωση, συμπαραστεκόμενοι στον αγώνα τους, βρέθηκαν οι πολιτευτές Χριστόπουλος  Γεώργιος και  Δημητραντζου Βασιλική.
Οι άδικες περικοπές μαστίζουν βάναυσα όλο τον κοινωνικό ιστό και ιδιαίτερα δε τους ένστολους που κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους πολλές φορές ρισκάρουν και την ίδια τους τη ζωή. Αποτέλεσμα ο αριθμός των θυμάτων που δυστυχώς πολλαπλασιάζεται λόγω και της αυξανόμενης εγκληματικότητας (αλλοδαπής- ημεδαπής).

Νιώθω συγκινημένος και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα που βρέθηκα μαζί τους στο δίκαιο αυτό αγώνα τους όχι μόνο ως πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων αλλά το βασικότερο ως πρώην Αξιωματικός της ΕΛΑΣ για πλέον των τριάντα ετών και οι ένστολοι αποτελούν ένα κομμάτι της ζωής μου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου