ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ π. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. ΘΟΔΩΡΗ ΧΕΙΜΑΡΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ


Επέστρεψε την 13/10 ο π. Βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Θοδωρής Χειμάρας από το ολιγοήμερο του ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ο κ. Χειμάρας επισκέφτηκε τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης την Αγία Σοφία και το Φανάρι, όπου συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.
Ο Παναγιότατος επιφύλαξε θερμότατη υποδοχή και ζήτησε από τον κ. Χειμάρα να μεταβιβάσει τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Νικόλαο. Ο Θοδωρής Χειμάρας με την ιδιότητα του Αναπληρωτή Τομεάρχη Ανάπτυξης επέδωσε στον Οικουμενικό Πατριάρχη αναμνηστική πλακέτα με το έμβλημα του κόμματος και εξέφρασε την ευχή η συνάντηση αυτή να αποτελέσει την απαρχή μιας γόνιμης και εποικοδομητικής συνεργασίας στο μέλλον.

Στη συνάντηση στο Οικουμενικό Πατριαρχείο παραβρέθηκαν επίσης εκτός των άλλων εκπρόσωποι του ορθόδοξου Πατριαρχείου Ρωσίας και ο πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών της τοπικής Διοίκησης Φθιώτιδας κ. Κατσαμάς Νίκος. Στη συνέχεια ο κ. Χειμάρας συναντήθηκε με μέλη της εναπομένουσας Ελληνικής Ομογένειας και συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δηλώνοντας ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα είναι πάντα στο πλευρό τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου