ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΤΑΒΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΤΣ


«Άμεσα να μπει τέλος στο απίστευτο «πάρτι» και τις ατασθαλίες στο ΜΤΣ»


«Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Χωνί», (της Κυριακής 21 Οκτ. 2012) διαπιστώθηκαν στο Πόρισμα των Οικονομικών Επιθεωρητών του ΥΕΘΑ στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού (ΜΤΣ), απίστευτες ατασθαλίες, παραλείψεις και παράνομες πράξεις.
Μιλάμε για ένα απίστευτο «πάρτι» και ένα όργιο ασυδοσίας, σε βάρος των χρημάτων και των δικαιωμάτων εκατοντάδων χιλιάδων μερισματούχων του ΜΤΣ.

Παρακαλούνται ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και οι οικονομικοί εισαγγελείς, να παρέμβουν άμεσα και να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση του ΜΤΣ, αποδίδοντας ευθύνες στους εμπλεκόμενους.

Ο Υπουργός της Εθνικής Άμυνας, μετά την προώθηση του πορίσματος «φωτιά» στον Εισαγγελέα του Στρατοδικείου Αθηνών, εκτιμούμε ότι επιβάλλεται άμεσα και για λόγους στρατιωτικής αλλά και ηθικής δεοντολογίας, να προβεί στην απομάκρυνση και αντικατάσταση τόσο του προέδρου όσο και των μελών του Δ.Σ του ΜΤΣ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου