ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα με το προεδρείο του Συνδέσμου Συνταξιούχων Εφημεριδοπωλών και Υπαλλήλων Πρακτορείων Αθηνών-Πειραιώς, στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή.
Οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας και ενημέρωσαν τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για τη δεινή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται το ταμείο, εξαιτίας του «κουρέματος» των αποθεματικών του, χαρακτηρίζοντάς το ως λεηλασία .

Παράλληλα, εξέφρασαν την αγωνία για την ομαλή καταβολή των συντάξεων,  καθώς τα χρήματα του ταμείου επαρκούν μόνο για την καταβολή της σύνταξης του μηνός Οκτωβρίου.

Από την πλευρά του ο κ. Καμμένος εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στα αιτήματα των συνταξιούχων και δεσμεύθηκε για την ανάληψη πρωτοβουλιών στο πλαίσιο της άσκησης του κοινοβουλευτικού έργου του Κινήματος. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Τέρενς Κουίκ και ο υπεύθυνος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Παύλος Χαϊκάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου