ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κυριακή, 12 Μαΐου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ


«Όσο έχουμε μητέρα είμαστε ακόμα παιδιά»

Με αφορμή τον σημερινό εορτασμό της ημέρας της μητέρας η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνας Χρυσοβελώνη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα διαβάσει κάποτε ότι επειδή ο Θεός δεν μπορούσε να είναι παντού, έπλασε την μητέρα. Νομίζω ότι κάπως έτσι πρέπει να έγιναν τα πράγματα. Σε κάθε στιγμή της ζωής μας, εύκολη ή δύσκολη, καθημερινή ή συγκλονιστική η μάνα με κάποιο τρόπο είναι παρούσα. Κανένα χέρι δεν μπορεί να κρατήσει το χέρι μας με την ίδια ζεστασιά που έχει το δικό της χέρι. Και καμιά συμβουλή δεν ριζώνει στο μυαλό μας όπως εκείνης η συμβουλή. Όσο ο καθένας από μας έχει τη μάνα του, έχει συνάμα το μοναδικό προνόμιο να είναι ακόμη παιδί. Με την ελπίδα ότι την θαλπωρή της μητρικής αγκαλιάς αναζητούν πάντα τα τρία μου παιδιά και με την απόδοση απέραντης ευγνωμοσύνης στην δική μου μητέρα εύχομαι σήμερα χρόνια πολλά σε όλες όσες είχαν την τύχη να γίνουν μάνες. Και ας μου επιτραπεί σήμερα από όλες τις ιδιότητές μου, της συζύγου, της Βουλευτού, της δικηγόρου να καμαρώσω κατά τι περισσότερο για αυτή της μαμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου