ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ


ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ
  
Πολύ υψηλά στους πίνακες κατάταξης των Βουλευτών σε ό,τι αφορά την κοινοβουλευτική της δράση εμφανίζεται η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη σύμφωνα με τα στοιχεία που καταγράφει το μηνιαίο περιοδικό «Επιθεώρηση για τη Βουλή και Ευρωβουλή».

Πιο συγκεκριμένα το εν λόγω έντυπο παραθέτει τις επιδόσεις των είκοσι πρώτων Βουλευτών σε όλες τις κατηγορίες και τα πεδία δράσεως που έχουν για να ανταποκριθούν στην εντολή των εκλογέων για την τρέχουσα κοινοβουλευτική περίοδο.

Η κοινοβουλευτική δραστηριότητα της κας Χρυσοβελώνη καταγράφεται διαρκής και έντονη αφού είναι έβδομη ανάμεσα στους τριακόσιους, σε αριθμό κατάθεσης αναφορών και δωδέκατη σε αριθμό ομιλιών.

«Πρωταρχικό μου μέλημα είναι η προώθηση των συμφερόντων του πολίτη και του τόπου μου. Οι αναφορές είναι ένα σημαντικό μέσο πίεσης αλλά και έκφρασης παραπόνων ή αιτημάτων προς τους αρμόδιους υπουργούς. Είμαι πάντοτε στην διάθεση των συμπολιτών μου για να στηρίξω δίκαια αιτήματά τους. Σε ό,τι αφορά την παρουσία μου και τις ομιλίες στο Κοινοβούλιο πιστεύω ότι πράττω το αυτονόητο. Οι εκλογείς με τίμησαν με την ψήφο τους για να έχουν την δική τους φωνή στις συνεδριάσεις της Ολομέλειας της Βουλής και αυτό προσπαθώ με υπευθυνότητα να κάνω. Τα νούμερα με τις επιδόσεις με χαροποιούν για ένα και μόνο λόγο: επειδή πιστοποιούν την προσπάθεια που καταβάλλω να ανταποκριθώ με συνέπεια στα καθήκοντά μου» δήλωσε η Βουλευτής Μαγνησίας.

Επιπλέον η κα Χρυσοβελώνη έδωσε την διαβεβαίωση ότι θα στέκεται σταθερά δίπλα στον πολίτη αφού τα μηνύματα που παίρνει είναι ξεκάθαρα και αισιόδοξα.

«Μας εμπιστεύονται πολίτες που έχουν απογοητευθεί από την ασυνέπεια της κυβερνητικής πολιτικής και επενδύουν τώρα στη σοβαρότητα της πολιτικής μας. Τους λέμε πως δεν πρόκειται να τους διαψεύσουμε, σε καμιά απολύτως περίπτωση. Μαζί συγκροτούμε ένα πανίσχυρο μέτωπο για ουσιαστικές αλλαγές στην πατρίδα μας. Στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ονειρευόμαστε μια Ελλάδα δικαιοσύνης και αλληλεγγύης. Μια Ελλάδα με αισιοδοξία που θα δίνει ευκαιρίες σε όλα της τα παιδιά» υπογράμμισε η κα Χρυσοβελώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου