ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κυριακή, 12 Μαΐου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ


Ραχήλ Μακρή: «Η ενεργειακή αυτάρκεια της Ελλάδος στηρίζεται στις προσπάθειες εργαζομένων όπως αυτών του ΥΗΣ και Φράγματος Πολυφύτου»

Τον Υδροηλεκτρικό Σταθμό Πολυφύτου επισκέφθηκε ανήμερα της 10ης Μαΐου 2013 η Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης και Υπεύθυνη Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κα Ραχήλ Μακρή, όπου παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στο εκκλησάκι του υποσταθμού.

Η παρουσία της εκεί με αφορμή την ημέρα εορτασμού της Ζωοδόχου Πηγής έδωσε την ευκαιρία να συναντηθεί με υπηρεσιακούς παράγοντες και εργαζόμενους ,να ξεναγηθεί στον σταθμό και να αναδειχθούν σημαντικά προβλήματα σχετικά με τις συνθήκες εργασίας και την αξιοποίηση του εξοπλισμού της επιχείρησης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αδιαφορίας των κυβερνώντων αποτελεί η ύπαρξη υπερσύγχρονου ασθενοφόρου, το οποίο δεν αξιοποιείται από την έλλειψη στελέχωσης με εξειδικευμένο προσωπικό.

Το έργο που επιτελούν οι εργαζόμενοι στον συγκεκριμένο σταθμό, αναγνώρισε η κα Μακρή ως ιδιαίτερα σημαντικό για την ενεργειακή επάρκεια της χώρας. Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι το ανωτέρω έργο επιτελείται χάρη των προσπαθειών των εργαζομένων, πάρα την κυβερνητική λαίλαπα που υφίστανται στις αποδοχές και υποβαθμίζει τις συνθήκες εργασίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου