ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ


 «Είναι ώρα να ενεργοποιηθούμε όλοι οι Έλληνες και να αντιδράσουμε δυναμικά στη λαίλαπα των νέων φοροεισπρακτικών μέτρων που προτίθεται να εφαρμόσει η Τρόικα σε συνεργασία με τους συγκυβερνώντες αυτής της χώρας. Τα παιχνίδια εξουσίας πρέπει να σταματήσουν εδώ και τώρα, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στην εξαθλίωση και στην κοινωνική απομόνωση που βιώνουν οι Έλληνες.
Κανείς πλέον δεν πιστεύει τις διαρκώς αυξανόμενες εκτιμήσεις της Τρόικα -εσωτερικού και εξωτερικού- που ξεκίνησαν από μέτρα 11,5 δισ., πήγαν στα 11,9, σήμερα ανέρχονται σε 13,5 δισ. και οδεύουν πλέον στα 20 δισ. Ευρώ μόνο για την περίοδο 2013 – 2014.
Ο εκβιασμός είναι προφανής. Ιδιαίτερα για τους δημόσιους υπάλληλους με την λεγόμενη «ρήτρα αιρεσιμότητας» διαιωνίζεται ο εκβιασμός τους με την επαπειλούμενη για το 2014 πρόσθετη μείωση κατά 5% των μισθών στο Δημόσιο από την Συγκυβέρνηση.
Επιβάλλεται να ενώσουμε τις φωνές μας και να αντισταθούμε σθεναρά στην υποταγή του φρονήματός μας και στην καταπάτηση των δικαιωμάτων μας ως λαός. Ας αποβάλλουμε λοιπόν όλοι μας το μοιρολατρικό και απαισιόδοξο συναίσθημα ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει, και ας παλέψουμε συλλογικά για την ολική ανατροπή. Η απραγία και η εναπόθεση των ελπίδων μας στους «υποτιθέμενους σωτήρες της χώρας» θα αποτελέσει ψήφο εμπιστοσύνης στις επιδιώξεις της «Τρόικα του εσωτερικού» για ολοκληρωτική διάλυση του Ελληνικού κράτους.

 Όλοι λοιπόν ενωμένοι την Τετάρτη 26-9-2012 να αγωνιστούμε για το αυτονόητο δικαίωμά μας στην επιβίωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου