ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΤΑΒΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ


«ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ»

«Κύριε Υπουργέ της Εθνικής Άμυνας, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Ενώ οδηγούμαστε σε κατακρεουργημένες Ένοπλες Δυνάμεις με καταρρακωμένο το ηθικό των στελεχών τους, την ίδια στιγμή ο κ. Τσοχατζόπουλος είναι στη φυλακή, υποθέσεις για μίζες εξοπλιστικών προγραμμάτων είναι στα συρτάρια της δικαιοσύνης, πληροφορίες που εμπλέκουν πρώην υπουργούς σε υποθέσεις ξεπλύματος μαύρου χρήματος βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Κύριε Παναγιωτόπουλε, ο ελληνικός λαός διψάει να μάθει την αλήθεια (αυτό ήταν και προεκλογική απαίτηση των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου), ζητάει να μάθει που πήγαν και πως αξιοποιήθηκαν τα λεφτά που δίνει από το υστέρημά του, για τις προμήθειες στις Ένοπλες Δυνάμεις και όχι μόνο.

Κύριε Υπουργέ, ρίξτε άπλετο φως σε όλες τις υποθέσεις που άπτονται των θεμάτων του υπουργείου σας και υπάρχει οσμή σκανδάλου.

Είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνετε για τους Έλληνες, για να λάμψει η αλήθεια, είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνετε στην μνήμη του ήρωα Ηλιάκη και όλων των άλλων στρατιωτικών που έπεσαν την ώρα του καθήκοντος.

Γκρεμίστε τώρα τις παράγκες.

Γκρεμίστε τες μια και καλή πριν είναι αργά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου