ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ


«Οι δυνάμεις του νέου Άξονα Γερμανίας - Τραπεζιτών στρέφονται κατά της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας»

Κατά την διάρκεια της χθεσινής συζήτησης στη Βουλή για τις αποκρατικοποιήσεις η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη αντέδρασε σε απρόκλητη επίθεση που είχε δεχθεί από τον Μ. Βορίδη και τον Χ. Μαρκογιαννάκη κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της 23ης Οκτωβρίου. Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίνα Χρυσοβελώνη είχε αναφερθεί στις δυνάμεις του νέου Άξονα Γερμανίας - Τραπεζιτών που επιβουλεύονται την Ελλάδα και στο γερμανόφιλο μπλοκ κρατών που ελέγχει σήμερα την Ευρωπαϊκή Ένωση. Απαντώντας ειδικά στην κριτική Βορίδη η Μ. Χρυσοβελώνη είπε στην Ολομέλεια τα εξής:
« [...] Ο κ. Βορίδης εξέλαβε την αναφορά μου βαριά και προσωπικά. Όμως εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω την αιτία. Ανήκει άραγε στις δυνάμεις του νέου Άξονα Γερμανών και τραπεζιτών; Προφανώς όχι. Είναι μέλος του γερμανόφιλου μπλοκ κρατών της Ε.Ε; Δεν νομίζω. Επομένως επιβάλλεται η ΝΔ να είναι πιο προσεκτική στην κοινοβουλευτική της εκπροσώπηση. Η κυρία Μέρκελ δεν έχει ανάγκη την αυτόκλητη συνηγορία του κ. Βορίδη. Η Ελλάδα όμως την έχει! Μας έχει ανάγκη όλους μας να σταθούμε δίπλα της την ώρα της μάχης. Η Πατρίδα συνάδελφε κ. Βορίδη μας καλεί να υπερασπιστούμε την Εθνική Ανεξαρτησία!

Απευθύνομαι σε όλους εκείνους τους συναδέλφους της ΝΔ που είναι πατριώτες. Μην παγιδεύεστε σε μια ανούσια υπεράσπιση του Μνημονίου την ώρα που έτσι κι αλλιώς καταρρέει από μόνο του. Η Πατρίδα δεν είναι το Μνημόνιο! Η Πατρίδα είναι εκείνη - και όχι το Μνημόνιο - που χρειάζεται την υπεράσπισή μας, αυτή ζητά σήμερα εθελοντές...

Η υπεράσπιση της Εθνικής Ανεξαρτησίας δεν είναι έργο μόνο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Είναι υποχρέωση όλων μας. Συνάδελφοι της ΝΔ, έχετε από το Σύνταγμα την απεριόριστη ελευθερία του Βουλευτικού αξιώματος να αποφασίσετε κατά συνείδηση. Αξιοποιήστε την, τώρα που η Ελλάδα χρειάζεται την βοήθεια όλων μας, έξω και πέρα από κομματικές γραμμές. Ο μόνος περιορισμός που μπορεί να μας δεσμεύσει πλέον είναι ο υπέρτατος νόμος της σωτηρίας της Πατρίδας. Ας τον ακολουθήσουμε!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου