ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΩΝ ΠΡΥΤΑΝΕΩΝ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή, με το προεδρείο της Συνόδου των Πρυτάνεων.
Κύριο αντικείμενο της συνάντησης, ήταν η προτεινόμενη νομοθετική ρύθμιση που προβλέπει τη μεταβίβαση της πανεπιστημιακής περιουσίας στο ΤΑΙΠΕΔ.

Οι πρυτάνεις εξέφρασαν την ανησυχία τους για τα περιουσιακά στοιχεία των πανεπιστημίων, ενώ ενημέρωσαν επίσης τον κ. Καμμένο για την υποχρηματοδότηση των πανεπιστημίων, το σχέδιο «Αθηνά» το οποίο αφορά στις συγχωνεύσεις των πανεπιστημίων αλλά και για το «κούρεμα» στα αποθεματικά των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ συμμερίστηκε πλήρως την ανησυχία των πρυτάνεων σχετικά με την προσπάθεια υφαρπαγής της περιουσίας των πανεπιστημίων και   χαρακτήρισε ως μεθοδευμένο σχέδιο το «κούρεμα» των αποθεματικών των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. 

Στην συνάντηση συμμετείχε επίσης, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μελετών «Εθνική Αναδημιουργία», καθηγητής Φίλιππος Τσαλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου