ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ Ή ΜΗ ΤΩΝ ΔΟΥ ΤΗΣ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ


«Ένοχη σιωπή από πλευράς Υπουργείου για τις Δ.Ο.Υ. Πτολεμαΐδας, Νεάπολης»

«Όπως ενημερώθηκα από το γραφείο του κ. Μαυραγάννη, ο Υφυπουργός δεν θα παρευρεθεί σήμερα και δεν θα απαντήσει στην με Α.Π 410/9-10-2012 επίκαιρη ερώτησή μου σχετικά με τις οριστικές αποφάσεις συγχωνεύσεων και διατήρησης των Δ.Ο.Υ Πτολεμαΐδας και Νεάπολης Κοζάνης ώστε να δώσει οριστική απάντηση για το φλέγον ζήτημα των Δ.Ο.Υ. Πτολεμαΐδας και Νεάπολης Βοίου.
Η εξέλιξη αυτή θα παρατείνει ακόμη περισσότερο τη σύγχυση που επικρατεί στην περιοχή και προκλήθηκε από τις αλλεπάλληλες πολιτικές παρεμβάσεις και τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Απορίας άξιο είναι το γεγονός ότι προ καιρού κυβερνητικοί Βουλευτές και παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης διερρήγνυαν τα ιμάτια τους για την παραμονή της Δ.Ο.Υ. Πτολεμαΐδας και σήμερα, ο Υφυπουργός αποφεύγει να απαντήσει σχετικά δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά για την βασιμότητα των πληροφοριών που είχαν και μάλιστα, θέτοντας σε κίνδυνο την παραμονή των υπηρεσιών στην περιοχή στο βωμό των πολιτικών συμφερόντων και των επικοινωνιακών πυροτεχνημάτων.

Την επόμενη εβδομάδα θα επανέλθουμε στο θέμα και στη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης, ώστε να ξεκαθαριστεί το ζήτημα και να δοθούν οι ανάλογες απαντήσεις. Μέλημά μας είναι η μη συγχώνευση των Δ.Ο.Υ. Πτολεμαΐδας και Νεάπολης Βοίου, που αποτελεί βασικό αίτημα των τοπικών κοινωνιών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου