ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΥΠΟ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α., ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


Ο Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και υπεύθυνος του τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Οικονομικών, Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς και η υπεύθυνη του τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Σταυρούλα Ξουλίδου, συναντήθηκαν στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή με εκπροσώπους της ΑΔΕΔΥ και εκπροσώπους υπό απόλυση εργαζομένων στους Ο.Τ.Α., στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις και στα Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Ο κ. Μαριάς και η κα Ξουλίδου ενημερώθηκαν για τις διώξεις και τις επικείμενες απολύσεις εργαζομένων οι οποίοι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα σύμφωνα με τις εντολές της τρόικας και του μνημονίου.

Οι βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στα αιτήματα των εργαζομένων και δήλωσαν ότι θα αγωνισθούν εντός και εκτός Βουλής προκειμένου να μην εφαρμοσθούν τα αντικοινωνικά μέτρα της τρικομματικής κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου