ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΕΒΡΟ


Ο Βουλευτής Έβρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Μαρίνος Ουζουνίδης συμμετείχε στην 8η Ημερίδα του Συλλόγου Αλληλεγγύης Πολιτών Β. Έβρου «ΑΚΡΙΤΕΣ», με θέμα «Μνημόνιο - Οικονομία και Ανάπτυξη του Βόρειου Έβρου»
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Διδυμότειχο την Κυριακή 18 Νοεμβρίου και σε αυτήν συμμετείχαν με εισηγήσεις των κ. Θ. Μαλκίδη, Λέκτορα Δ.Π.Θ., Αν. Φιλιππίδη, Καθηγητή Ορυκτολογίας - Πετρολογίας Α.Π.Θ., Ευάγ. Λάζου, Καθηγητή Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων ΤΕΙ Αθηνών και Κ. Δαδούση, Δ/ντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Ορεστιάδος. Στο πλαίσιο των εισηγήσεων συζητήθηκαν τόσο οι γενικότερες δυσμενείς συνθήκες επιβίωσης των πολιτών στην Ελλάδα των Μνημονίων, όσο και οι δυνατότητες ανάπτυξης του Βόρειου Έβρου, μέσα από την εκμετάλλευση ορυκτών όπως ο ζεόλιθος, αλλά και των γεωργοκτηνοτροφικών προοπτικών του Νομού.

Παράλληλα, ο κ. Ουζουνίδης συναντήθηκε με πολίτες του Β. Έβρου, στο Τυχερό, στο Χειμώνιο και το Σουφλί, ενώ επισκέφθηκε και τα Γραφεία της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο Διδυμότειχο, όπου συζήτησε με τους πολίτες προβλήματα της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου