ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΚΛΙΜΑ Η ΠΡΩΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Με την συμμετοχή περισσοτέρων από 1.500 στελεχών, πολιτευτών και μελών Συντονιστικών Επιτροπών, από όλη την  Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η πρώτη εθνική συνδιάσκεψη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 Η συνδιάσκεψη έγινε σε πανηγυρικό κλίμα και άνοιξε τον δρόμο για την πραγματοποίηση του ιδρυτικού συνεδρίου του Κινήματος που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο. Διήρκεσε περισσότερες από πέντε ώρες.
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος.

Στους πολιτευτές και τα μέλη των συντονιστικών επιτροπών απηύθυνε χαιρετισμό ο Βουλευτής του Κινήματος και Πρόεδρος του Άρματος Πολιτών Γιάννης Δημαράς, ενώ εισηγήσεις παρουσίασαν οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι Τέρενς Κουίκ και Νότης Μαριάς.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν πολιτευτές και μέλη συντονιστικών επιτροπών από όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας, από τον Έβρο έως την Κρήτη, από τo Βόρειο Ιόνιο έως τα Δωδεκάνησα.

Στάλθηκε από όλους ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι η βάση του Κινήματος παραμένει σταθερή και ακλόνητη στην ιδρυτική διακήρυξη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και στο πλευρό του προέδρου Πάνου Καμμένου.

Στην εθνική συνδιάσκεψη παρουσιάστηκαν οι διαδικασίες υλοποίησης της πορείας προς το συνέδριο και αποφασίστηκε η δημιουργία κεντρικής οργανωτικής επιτροπής συνεδρίου η οποία θα είναι αρμόδια για την διοργάνωση και διεξαγωγή του ιδρυτικού συνεδρίου.

Από τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο, τους βουλευτές, τους πολιτευτές και τα μέλη των συντονιστικών επιτροπών αναφέρθηκε σε όλους τους τόνους ότι το ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος θα είναι δημοκρατικό, ανοιχτό σε όλη την κοινωνία και όλο τον ελληνικό λαό. Μέσα από το συνέδριο θα επικυρωθεί η πολιτική φυσιογνωμία του Κινήματος και θα αποφασιστούν οι οργανωτικές δομές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Επίσης θα εκλεγούν όλα τα θεσμοθετημένα όργανα του Κινήματος.

Με την παρουσία του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου ξεκινούν άμεσα σε όλη την Ελλάδα τα προσυνέδρια που θα καταλήξουν στο ιδρυτικό συνέδριο τον Απρίλιο.

Η ομιλία του προέδρου Πάνου Καμμένου και σημεία των εισηγήσεων των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων Τέρενς Κουίκ, Νότη Μαριά και του βουλευτή Προέδρου του Άρματος Πολιτών Γιάννη Δημαρά στο www.anexartitoiellines.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου