ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Μαρίνα Χρυσοβελώνη: «Αγωνιζόμαστε για να γίνουν όλοι οι Έλληνες ανεξάρτητοι»

Η αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης και Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη μίλησε χθες στην 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Κινήματος με θέμα την πορεία προς το 1ο Συνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ακολουθούν αποσπάσματα από την τοποθέτησή της:

 «Πολιτευτές, αντιπρόσωποι συντονιστικών επιτροπών και γραμματειών του Κινήματος βρισκόμαστε εδώ σήμερα σε πείσμα των γραφίδων της διαπλοκής. Σε πείσμα των αποστατών που προσπάθησαν να υπονομεύσουν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ενωνόμαστε για να διατρανώσουμε την θέληση μας για αγώνα και νίκη.

Είμαστε εδώ για να διαβεβαιώσουμε τους Έλληνες ότι την προσπάθεια που ξεκινήσαμε μαζί θα την ολοκληρώσουμε.

Θα πάμε μαζί και μέχρι το τέλος, μέχρι να τελειώσουμε με την δουλεία του Μνημονίου. Μέχρις ότου όλοι οι Έλληνες νιώσουν πραγματικά Ανεξάρτητοι. Ελεύθεροι από την Τρόικα και τους ντόπιους εκπροσώπους της.

Πριν απ’ αυτό όμως πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τους λογαριασμούς μας με το παρελθόν. Με τους επαγγελματίες εκείνους που προσπάθησαν να υπονομεύσουν την κοινή μας προσπάθεια. Με την 5η φάλαγγα του Μνημονίου.

Κι εδώ θα πρέπει να είμαστε τόσο απόλυτοι όσο και ξεκάθαροι. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να ακυρώσει τις ελπίδες των Ελλήνων. Δεν θα ανεχτούμε κανένα πραξικόπημα σε οποιοδήποτε επίπεδο του Κινήματος. Δεν θα μπορέσει η διαπλοκή να αλλοιώσει την βούληση μας. Ό,τι και να κάνουν θα αποτύχουν.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ υψώνουμε ένα τείχος προστασίας των συμφερόντων του Ελληνικού λαού. Ενάντια στη ξένη εξάρτηση. Ενάντια στη επιχειρηματική διαπλοκή. Ενάντια στους παπαγάλους της δημοσιογραφίας.

Ενάντια στους εκπροσώπους του Μνημονίου και σε μια χούφτα δωσίλογων.

Είναι πολύ λίγοι κι εμείς είμαστε πολλοί κι ανεξάρτητοι.

Μένουμε όρθιοι γιατί μας στηρίζουν εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνίδες κι Έλληνες.

Η συμμετοχή όλων στις πλέον ανοιχτές και δημοκρατικές διαδικασίες που μόλις ξεκίνησαν δεν είναι μόνο εγγύηση επιτυχίας για το Συνέδριο. Είναι μια παρακαταθήκη ελευθερίας για ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία.

Η Ελλάδα είναι έτοιμη να ελευθερωθεί, να απεγκλωβιστεί από το σκοτεινό δωμάτιο που την έβαλαν οι προσκυνημένοι. Αρκεί εμείς, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να χτυπήσουμε απλώς την πόρτα της και αυτή θα ανοίξει». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου