ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


Θέμα: «Σχετικά με το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υγείας και την εταιρεία Mindwork Business Solutions»

Το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υγείας, που διοργανώθηκε από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, έλαβε χώρα 13-15 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton. Το συνέδριο διοργανώθηκε από την εταιρεία Mindwork Business Solutions, διευθυντικό στέλεχος της οποίας, είναι η κυρία Λίνα Νικολοπούλου.

Κατόπιν των ανωτέρω,

Ερωτάσθε:


   Πόσο κόστισε, το εν λόγω συνέδριο και ποιο ποσό εισέπραξε, για τις εργασίες της, η εταιρεία Mindwork Business Solutions, από το δημόσιο; (Να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα)

·         Διενεργήθηκε διαγωνιστική διαδικασία ή πρόκειται περί απευθείας αναθέσεως της διοργάνωσης του συνεδρίου στην Mindwork Business Solutions; Αν διενεργήθηκε διαγωνιστική διαδικασία να κατατεθούν όλα τα σχετικά έγγραφα καθώς και οι προσφορές των λοιπών εταιρειών που συμμετείχαν σε αυτή.

·         Ποιες άλλες, διοργανώσεις εκδηλώσεων, για λογαριασμό του δημοσίου, έχει αναλάβει η  Mindwork Business Solutions και με ποια ποσά έχει αμειφθεί για κάθε μια από αυτές; (Να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα)

21/12/2012

Ο Ερωτών και Αιτών Βουλευτής

Βασίλειος Καπερνάρος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου