ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση από τα στελέχη και τα μέλη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε όλη την Ελλάδα η προσπάθεια συλλογής υπογραφών για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το πως φτάσαμε στα μνημόνια.

Επισυνάπτεται σε μορφή PDF κείμενο θέσεων που διανέμεται στους πολίτες.
ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αναλάβαμε την πρωτοβουλία για πανελλαδική εκστρατεία συλλογής υπογραφών πολιτών με αίτημα την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για το πως φθάσαμε στα Μνημόνια.

Ο κ. Σαμαράς είχε δεσμευτεί προεκλογικά για τη σύσταση μίας και μοναδικής εξεταστικής που θα ερευνούσε και θα απεκάλυπτε τα αίτια και τους υπευθύνους για το πως μπήκαμε στα Μνημόνια. Έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια και αυτή τη δέσμευσή του. Τότε, έλεγε πως ήθελε να λάμψει η αλήθεια. Σήμερα, δεσμεύεται προφανώς από τον συνεταιρισμό του με εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις και τα πρόσωπα που μας έβαλαν στα Μνημόνια και έτσι, συγκαλύπτει ευθύνες και ενόχους.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ φέραμε στη Βουλή πρόταση για σύσταση εξεταστικής, στέλνοντας μάλιστα σχετική επιστολή σε 279 βουλευτές (πλην των δικών μας βουλευτών και του κ. Παπανδρέου) για να την υπογράψουν. Δυστυχώς, οι βουλευτές δεν ανταποκρίθηκαν στον αναγκαίο αριθμό των 60 υπογραφών.

Δεν το βάζουμε κάτω. Το ΚΙΝΗΜΑ μας προχωρά ένα βήμα εμπρός και απευθυνόμαστε σε όλους ανεξαιρέτως τους συμπατριώτες και συμπολίτες σε μία πρωτοβουλία άμεσης Δημοκρατίας.

Σας ζητούμε να βάλετε εσείς, κάθε Ελληνίδα και Έλληνας, την υπογραφή σας στο αίτημα για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το πως φθάσαμε στα Μνημόνια, για να διαμορφώσουμε μαζί μία εθνική παλλαϊκή δύναμη ενότητας και ευθύνης, που θα υποχρεώσει τους ενόχους να απολογηθούν και τις αρμόδιες αρχές να τους ελέγξουν ποινικά.

Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και ΣΙΑ ήδη είναι πολιτικά καταδικασμένοι στη συνείδηση του λαού και της κοινωνίας, αλλά πρέπει να καθήσουν και στο σκαμνί της Δικαιοσύνης. Για να δούμε τι είδους κίνητρα και συμφέροντα τους έκαναν να μας βάλουν σε Μνημόνια που ήταν εξαρχής καταδικασμένα σε αποτυχία, όπως ομολογεί σήμερα ο δικός τους άνθρωπος στο ΔΝΤ Παν. Ρουμελιώτης.

Ως Έλληνες απαιτούμε και δικαιούμαστε να γνωρίζουμε πως έφτασε η Πατρίδα μας να γίνει τσιφλίκι των διεθνών τοκογλύφων με την τρόϊκα σε ρόλο υπερκυβέρνησης να καταργεί την εθνική μας κυριαρχία και να μοιράζει εντολές σε πρωθυπουργούς και υπουργούς.

Ως πολίτες απαιτούμε και δικαιούμαστε να γνωρίζουμε ποιος και γιατί μας έριξε στην κόλαση του Μνημονίου και σε μία αδυσώπητη λιτότητα που φέρνουν όλο και βαθύτερη ύφεση. Διάλυση της αγοράς και τεράστια ανεργία. Κατάργηση του κοινωνικού κράτους, εξαθλίωση της ελληνικής οικογένειας και πλήρη απαξίωση της Οικονομίας που θα έχει ως τελικό αποτέλεσμα μονάχα την οριστική χρεοκοπία, τη λεηλασία του εθνικού πλούτου και της περιουσίας από τους τοκογλύφους και ενδεχομένως την έξοδό μας από το ευρώ.

Στο τέλος της προσπάθειας, θα παραδώσουμε τις υπογραφές στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Με σκοπό, να πράξει στη συνέχεια ότι του επιτάσσει η συνείδησή του και το καθήκον του ως αρχηγός του κράτους.

Θέλουμε να του παραδώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες υπογραφές.

Θα επιτρέψεις να λείπει η δική σου;

Αλήθεια και Δικαιοσύνη για το πως φθάσαμε στα Μνημόνια.

Τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου