ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΦΑΛΤΣΙΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

«ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ; ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΙΣΠΑΝΟΥΣ, ΓΑΛΛΟΥΣ ΚΛΠ Η ΛΙΣΤΑ ΦΑΛΤΣΙΑΝΙ ΑΠΕΔΩΣΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ, ΑΡΑ ΑΧΡΗΣΤΗ;»
 Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, σχολιάζοντας τις θέσεις του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου για τη λίστα Λαγκάρντ δήλωσε τα εξής:

«Πλάκα μας κάνει ο κ. Βενιζέλος; Για Γερμανούς, Ισπανούς, Γάλλους κλπ η λίστα Φαλτσιάνι απέδωσε δισεκατομμύρια σε πρόστιμα. Εκεί τα αντίστοιχα ΣΔΟΕ δεν είχαν κανένα κόλλημα να γεμίσουν τα ταμεία τους με περίπου 10 δις ευρώ, χωρίς να σκεφθούν αν η λίστα τους είναι προϊόν υποκλοπής ή όχι. Για μας γιατί θα πρέπει να είναι προϊόν υποκλοπής, άρα άχρηστη όταν πολύ περισσότερο παραδόθηκε επίσημα από την τότε Υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας Κριστίν Λαγκάρντ στον τότε Υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου;

Και εάν εξακολουθεί ο κ. Βενιζέλος να στέκεται πίσω από νομικά ζητήματα, τότε με τη μορφή του κατεπείγοντος ας στείλει στη Βουλή νομοσχέδιο που θα παρακάμπτει απαγορεύσεις. Άμα θέλει η πολιτική και όταν θέλουν οι πολιτικοί τα πάντα μπορούν να κάνουν. Από το να καταστρέφουν την Ελλάδα, μέχρι να την αναστηλώσουν.

Ας προτιμηθεί το δεύτερο...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου