ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ


«ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΧΑΟΣ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ»
  
Δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση άσκησε με δήλωσή της η Βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη για το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες της Μαγνησίας.

Οι ελλείψεις προσωπικού στο Νοσοκομείο του Βόλου, η τεράστια ταλαιπωρία των κατοίκων της Τσαγκαράδας που έχουν μείνει εδώ και οκτώ μήνες χωρίς γιατρό, η έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού καθώς και μηχανημάτων στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου καταγγέλλονται απερίφραστα από την κ. Χρυσοβελώνη.

Διαρκώς και με όλα τα μέσα κοινοβουλευτικού ελέγχου η Βουλευτής Μαγνησίας ελέγχει την κυβέρνηση για τις πράξεις και τις παραλείψεις της καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι η πρόθεση των αρμοδίων να αφουγκρασθούν τις ανάγκες των πολιτών είναι ανύπαρκτη.

«Οι παθογένειες και οι νοσηρές καταστάσεις του συστήματος υγείας στη χώρα μας έχουν φτάσει στο απροχώρητο. Είναι πάγια αντίληψή μου ότι η προστασία της δημόσιας υγείας αποτελεί βασική υποχρέωση της Πολιτείας. Δυστυχώς καθημερινά διαπιστώνω ότι η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά δεν συμμερίζεται την ίδια άποψη. Το οργανωμένο χάος που επικρατεί σε όλους τους τομείς της δημόσιας υγείας και η εμμονή των κυβερνόντων να κωφεύουν στα προβλήματα οδηγεί στην πλήρη απαξίωση του κεκτημένου δικαιώματος του Έλληνα στην ζωή και την αξιοπρέπεια. Οι απαντήσεις που παίρνουμε από τους Υπουργούς είναι αχαρακτήριστες. Τα γεγονότα στη Μαγνησία μιλούν από μόνα τους» τόνισε η κ. Χρυσοβελώνη.

Η Βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με συντονισμένες ενέργειες, ερωτήσεις  προς τους αρμόδιους Υπουργούς, αναφορές προς τη Βουλή με αιτήματα και παράπονα πολιτών και φορέων και καθημερινό προσωπικό αγώνα προσπαθεί για την δημιουργία καλύτερων συνθηκών στην υγεία και την κοινωνική αλληλεγγύη.

«Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που ζούμε, με τα σκληρά εξοντωτικά μέτρα που μας έχουν επιβληθεί από κυβέρνηση και τρόικα το πρώτο μέλημα όλων μας θα πρέπει να είναι η υγεία. Πρέπει να μπει ένα τέλος στην κακοδιοίκηση και την σπατάλη. Πρέπει το κράτος να γίνει κοινωνικό και ανθρώπινο, αποτελεσματικό και σύγχρονο. Σε αυτή την προσπάθεια είμαι παρούσα, έτοιμη να συγκρουσθώ με κάθε κατεστημένο προκειμένου οι συμπολίτες μου να έχουν την προστασία που δικαιούνται» δήλωσε η κ. Χρυσοβελώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου