ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΤ Α.Ε.

«Ο ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΕΡΥΣΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΕΡΤ. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ ΤΗΣ».

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ ο οποίος εποπτεύει κοινοβουλευτικά και τα κρατικά ΜΜΕ, έκανε την εξής δήλωση:
«Με έκπληξη πληροφορούμαι ότι το πλιάτσικο της ΕΡΤ συνεχίζεται αμείωτα με τις υπογραφές του πολιτικού της προϊσταμένου Σίμου Κεδίκογλου. Ο ίδιος έλεγε μέχρι πέρυσι ότι είναι το παιδί της ΕΡΤ. Τώρα έχει εξελιχθεί στον εξολοθρευτή της.

Πριν λίγες εβδομάδες έβαλε την υπογραφή του για την αρπαγή 75.000.000 ευρώ από το ανταποδοτικό τέλος που πληρώνουν όλοι οι Έλληνες, ακόμα και εκείνοι που έχουν…πεθάνει και έχουν στον τάφο τους ηλεκτρικό καντηλάκι, προκειμένου η συγκυβέρνηση Σαμαρά να καλύψει τις τεράστιες μαύρες τρύπες σε μία άσχετη εταιρεία του Δημοσίου, τη ΛΑΓΗΕ Α.Ε., που ασχολείται με τη διαχείριση της Ενέργειας και κυρίως των Ανανεώσιμων Πηγών της. Ένα σκάνδαλο για το οποίο θα βρεθούν εκτεθειμένοι έναντι του νόμου, σε βαθμό κακουργήματος, τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΡΤ Α.Ε., όπως και η Διοίκησή της, αφού δεν υπερασπίζονται τα περιουσιακά δικαιώματα της εταιρείας που έχουν αναλάβει.

Τώρα ο εξαφανισμένος από τη Βουλή Υφυπουργός, (όταν δεν τον βολεύει να αντιμετωπίσει Επίκαιρες Ερωτήσεις Βουλευτών της αντιπολίτευσης, όπως πολύ πρόσφατα μία δική μου), έχει αποφασίσει να εκχωρήσει στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης κτίρια ιδιοκτησίας της ΕΡΤ Α.Ε. στις εγκαταστάσεις της ΕΤ1 στην οδό Κατεχάκη, προκειμένου να μετατραπούν σε διοικητικά κέντρα υποδοχής των λαθρομεταναστών.

Δηλαδή στη μία πλευρά θα είναι το στούντιο από όπου θα βγαίνει η εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» και από την άλλη θα είναι το Διοικητήριο Δένδια, όπου η ελληνική κυβέρνηση θα λέει στους λαθρομετανάστες «Μείνετε στην Ελλάδα». (Εξ’ ου και τους κάνει σε όλη την Ελλάδα τα κέντρα «φιλοξενίας»).

Σημειώνω ότι η ΕΡΤ Α.Ε. έχει και νοικιασμένα κτίρια στην περιοχή του Γέρακα, με τους εργαζόμενους να επιμένουν μήνες τώρα να ξενοικιαστούν και όλες οι λειτουργίες τους να μεταφερθούν στην Κατεχάκη. Και όλα αυτά την ώρα που τη φετινή τηλεοπτική περίοδο οι εγκαταστάσεις της Κατεχάκη έχει προγραμματιστεί να φιλοξενήσουν την παραγωγή και μετάδοση άλλων πέντε εκπομπών.

Επισημαίνω στο Σίμο Κεδίκογλου ότι αν εκείνος είναι παιδί της ΕΡΤ, εγώ είμαι δημιούργημά της, αλλά στη συνέχεια ένας από τους πατέρες της τηλεόρασής της, με μία διαδρομή την οποία θέλω να ελπίζω ότι δεν θα αμφισβητήσει. Του συνιστώ να αλλάξει την τακτική του, αν την πονάει έστω και στο ελάχιστο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου