ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ, ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΒΡΗ


ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ

Σωρεία ζητημάτων που χρήζουν άμεσης κοινοβουλευτικής παρέμβασης, κατέγραψε η σημερινή περιοδεία της κοινής ομάδας δράσης Βουλευτών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε Καρδίτσα και Τρίκαλα, στην πρώτη μέρα της περιοδείας τους στην περιφέρεια της Θεσσαλίας.

 Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Γραμματέας Συντονιστικού Δράσεων Τέρενς Κουίκ, η Αν. Γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη η οποία έχει υπό την κοινοβουλευτική της εποπτεία όλες τις Εκλογικές Περιφέρειες της Θεσσαλίας και ο Αναπληρωτής Συντονιστής Δράσεων Βουλευτής Αχαΐας Γιώργος Νταβρής, είχαν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες συναντήσεις με τους Δημάρχους των πόλεων, τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ, τα Προεδρεία των Επιμελητηρίων, τα Προεδρεία των Αγροτικών Συνεταιρισμών και ειδικά στην Καλαμπάκα, σήμερα το απόγευμα, μια εξαιρετικά γόνιμη συνάντηση με τα Προεδρεία των Ενώσεων ξενοδόχων, επιχειρηματιών εστίασης, και επιχειρηματικών ενοικιαζομένων δωματίων.

Στη Καρδίτσα οι Βουλευτές πραγματοποίησαν και εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Η Βουλευτική Ομάδα Δράσης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, η οποία σε όλες τις επαφές συνοδευόταν από Πολιτευτές και μέλη των Συντονιστικών Επιτροπών, δεσμεύτηκε ότι με τη βοήθεια των Τομεαρχών του Κινήματος θα αποδελτιωθούν όλα τα υπομνήματα που παρέλαβαν και θα επανέλθουν σε σύντομο χρονικό διάστημα στην περιοχή για να αναφέρουν στους φορείς που συνάντησαν σήμερα, τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, τόσο απευθείας στα αρμόδια Υπουργεία, όσο και με τις προβλεπόμενες κοινοβουλευτικές διαδικασίες σε επίπεδο Ερωτήσεων και Επίκαιρων Ερωτήσεων.

Τόσο στην Καρδίτσα όσο και στα Τρίκαλα, συγκροτήθηκαν και πολύωρες συσκέψεις με τη συμμετοχή των Πολιτευτών και των μελών των τοπικών Συντονιστικών Επιτροπών, όπου συζητήθηκαν κυρίως οργανωτικά  θέματα αλλά και θέματα που αφορούν την πορεία του Κινήματος προς τις προσυνεδριακές εκδηλώσεις και το ιστορικό Ιδρυτικό Συνέδριο στα τέλη Απριλίου.

Ειδικότερα στην Καρδίτσα, την ώρα της σύσκεψης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με τους τρεις Βουλευτές, παρενέβη από την Αθήνα με τη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης και ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος, ο οποίος ενημερώθηκε και για τις εισροές νέων μελών στην τοπική Συντονιστική στο διάστημα του τελευταίου δεκαπενθημέρου, εισροές-εγγραφές οι οποίες είναι εξίσου σημαντικές και στην περιοχή των Τρικάλων.

Απόψε, η Κοινή Ομάδα Δράσης των Βουλευτών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, στην οποία προστέθηκε από το απόγευμα και η Βουλευτής Κοζάνης και Τομεάρχης Ενέργειας και Ανάπτυξης του Κινήματος Ραχήλ Μακρή, διανυκτερεύει στη Λάρισα.

Το αυριανό τους πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου

Λάρισα

9.30 Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Λάρισας
10.00 Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός
10.30 Δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης
11.00 Εργαζόμενοι ΟΤΑ
11.15 Συνέντευξη Τύπου στα Γραφεία του Κινήματος

Μαγνησία

12.30  Αλμυρός – Λαϊκή Αγορά
13.00  Δήμαρχος Αλμυρού
14.00  Στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο Βόλο συνάντηση με Δ.Σ της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Μαγνησίας και στη συνέχεια με τους Πολιτευτές και τα μέλη της Συντονιστικής του Κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου