ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Καμμένος δήλωσε τα εξής:

 «Είχα τη χαρά να συναντηθώ με τον πρόεδρο Χριστόφια στο τελευταίο του επίσημο ταξίδι κατά το τέλος της θητείας του.

Συζητήσαμε για το Κυπριακό. Ανταλλάξαμε απόψεις για τα ενεργειακά, για τα βήματα που έκανε η Κύπρος. Εξέφρασα τις απόψεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για την πορεία που οι φεντεραλιστές της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσπαθούν να οδηγήσουν τον Ελληνισμό, και στην Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο, ώστε να αποκόψουν τις συνεργασίες και τις συμμαχίες με χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, με συμμάχους όπως η Ρωσία, οι ΗΠΑ και το Ισραήλ.

Θεωρώ ότι η Κύπρος αποτελεί και ένα παράδειγμα, ένα παράδειγμα προς μίμηση για την πολιτική της στα ενεργειακά,  όπως ξεκίνησαν επί προεδρίας Τάσου Παπαδόπουλου. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρέπει να επιτρέψουμε στις «αγορές», στους φεντεραλιστές της Ευρωπαϊκής Ένωσης που προσπαθούν να πάρουν μετά από τα μνημόνια την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου του Ελληνισμού, να οδηγήσουν σε μια λύση πακέτο για το «σχέδιο Ανάν» .

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ζητάμε από τον Κυπριακό Ελληνισμό να συμπορευθούμε ώστε να αντισταθούν οι λαοί μας στην παράδοση στους διεθνείς τοκογλύφους και τους τραπεζίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου