ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΕΒΡΟΥ


Το νομό Έβρου επισκέφθηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος. Συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, καθώς και με εκπροσώπους παραγωγικών και θεσμικών φορέων με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα που απασχολούν το νομό, επισκέφθηκε την αγορά της πόλης όπου συνομίλησε με πολίτες. Επισκέφθηκε επίσης το Τελωνείο Κήπων και τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης.

Τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ συνόδευαν ο Βουλευτής Έβρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνος Ουζουνίδης, ο Βουλευτής Β’ Αθηνών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βασίλης Καπερνάρος, οι πολιτευτές του νομού και η πρόεδρος της Νεολαίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:

«Είχαμε μία εξαιρετική συνάντηση με τον κ. Δήμαρχο και εκπροσώπους της δημοτικής αρχής της Αλεξανδρούπολης όπου συζητήσαμε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τις προοπτικές που υπάρχουν και τα projects τα οποία έχει ετοιμάσει ο Δήμος για την Αλεξανδρούπολη, για τον Έβρο και για τη Θράκη.

Είναι πολύ σημαντικό να δούμε ότι όταν οι τοπικές κοινωνίες αντιστέκονται, όταν οι εκλεγμένες δημοτικές αρχές μαζί με τα κινήματα, τους πολίτες και τα πολιτικά κόμματα αρνούνται να παραδώσουν τη γη σε «επενδύσεις» τύπου χρυσορυχείων, που θα οδηγήσουν σε ερήμωση ολόκληρες περιοχές, που θα διαλύσουν τον υδροφόρο ορίζοντα, που θα χρησιμοποιήσουν κυάνιο, που θα σκοτώσουν και θα οδηγήσουν σε εγκατάλειψη, αντικαθιστώνται αυτές οι «επενδύσεις» από επενδύσεις που θα δώσουν ζωή, θα δώσουν θέσεις εργασίας, θα φέρουν πάλι νέες δουλειές, για να αντιμετωπίσουμε την ανεργία που προήλθε από την πολιτική της ύφεσης, από την πολιτική της τρόικας, από την πολιτική που ασκούν ως ξένοι κατακτητές οι σημερινοί δανειστές μας.

Θεωρώ ότι οι προοπτικές που έχουν ανοίξει με τις προσπάθειες του Δήμου της Αλεξανδρούπολης, του δημάρχου αλλά και των συνεργατών του για εκμετάλλευση του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης, με παραχώρηση σε ευρύτερα επενδυτικά σχέδια, με τη δημιουργία μονάδων που θα απασχολήσουν αρκετούς εργαζόμενους, θα έχουν τη θετική ανταπόκριση από όλους μας.

Είναι σημαντικό να συνδυάσουμε τις επενδύσεις, την ανάπτυξη, τον πολιτισμό και να μπορέσουμε να φέρουμε πάλι το χαμόγελο στην πατρίδα μας. Αυτό μακριά από Ειδικές Οικονομικές Ζώνες που θα χρησιμοποιούν δούλους, από δουλεμπόρους δανειστές και από τραπεζίτες που πάνε να κατασχέσουν τη γη και όχι να βοηθήσουν την ανάπτυξη. Σε αυτές τις προσπάθειες θα είμαστε μαζί.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου