ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΒΡΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΥΔΑΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ


«Επιτρέψτε μου, κύριε Υπουργέ, με αφορμή το συγκεκριμένο ζήτημα-το οποίο δεν το αντιλαμβάνεται κανείς παρά μόνο κάτω από την ταμπέλα «ξεπουλιούνται τα πάντα, ξεπουλιέται η χώρα», μόνο αυτή η δικαιολογία και αυτή η εξήγηση υπάρχει-να επισημάνω τα εξής:

Αυτές τις μέρες, ζούμε πάλι μια τεράστια προπαγάνδα, ενώ η χώρα και ο ελληνισμός πάει στο γκρεμό. Προσπαθώ να σκεφτώ αν κινούμαι ή συμπεριφέρομαι σαν μέλος του Κοινοβουλίου, καταστρατηγώντας τη λογική».

Ο κύριος Πρωθυπουργός, λοιπόν, πήγε στην Τουρκία. Σύναψε εκεί διάφορες συμφωνίες με τον Υπουργό Υγείας-νομίζω-και με άλλους. Αλήθεια, το Υπουργείο Εξωτερικών τόσο καιρό δεν πληροφορείτο ότι υπάρχει υπόγεια ή το ενδεχόμενο να ξαναφτιαχτεί ο άξονας Ισραήλ-Τουρκίας; Ο Υπουργός των Οικονομικών για το τεράστιο θέμα της Κύπρου με την τεχνογνωσία που έχει, δεν ήξερε ότι μόνο εάν ψήφιζε στο EUROGROUP την πρώτη φορά και έκανε τα χατίρια της κ. Μέρκελ, η Κύπρος θα καταστρεφόταν και μαζί της θα εβυθίζετο και ο Ελληνισμός;

Αυτά τα πράγματα, κύριε Πρόεδρε και κύριοι συνάδελφοι, δεν εξηγούνται με τη λογική. Εξηγούνται μόνο εάν τα βάλουμε κάτω από την ταμπέλα, η οποία ντρέπομαι να πω και τη λέξη.

Σταματήστε, είστε επικίνδυνοι για τη χώρα! Ξεπουλάτε τη χώρα. Είστε υποτελείς στην κ. Μέρκελ. Έτσι η Ευρώπη δεν πάει πουθενά. Η χώρα δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Θα χάσουμε τα πάντα. Και καθόμαστε εδώ και συζητάμε και κάνουμε ότι δεν τρέχει τίποτε.
Το θέμα με την Κύπρο, κύριοι, δεν είναι οικονομικό. Είναι γεωστρατηγικό, ο Ελληνισμός χάνεται και εμείς συζητάμε για φραγκοδίφραγκα και το πώς θα διατηρήσουν τα παχιά τους πορτοφόλια κάποιοι πολύ, πολύ πλούσιοι σε αυτή τη χώρα. Σε αυτούς θα δώσετε και τα νερά και τα σκουπίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου