ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΝΙΤΑΚΗ


«Νέος υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο κ. Στουρνάρας»
  
Σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις για τις εξαγγελθείσες από την Συγκυβέρνηση διαθεσιμότητες - απολύσεις του μέχρι χθες αρμόδιου υπουργού κ. Μανιτάκη, η Βουλευτής Μαγνησίας, Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης και Αναπλ. Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδαςτων ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη είπε τα εξής:

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θεωρούν πως οι δηλώσεις του κ. Μανιτάκη για το θέμα αυτό δεν έχουν πια ούτε αξιοπιστία ούτε σημασία. Δεν έχουν αξιοπιστία γιατί διαρκώς αυτοαναιρείται. Δεν έχουν όμως ούτε καν σημασία γιατί τον υποκαθιστά εκ των πραγμάτων πλέον ο κ. Στουρνάρας.

Σήμερα μάλιστα έλαβα σε απάντηση της με αριθμό 8389/12.3.2013 σχετικής Ερώτησής μου για το καθεστώς των διαθεσιμοτήτων – απολύσεων, την διευκρίνηση εκ μέρους του κ. Μανιτάκη ότι «αρμόδιο να σας απαντήσει είναι το Υπουργείο Οικονομικών, στο οποίο και διαβιβάζουμε φωτοαντίγραφο της εν λόγω Ερώτησης».

Από εκεί και πέρα νομίζω ότι τα λόγια περιττεύουν…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου