ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΜΕΤΕΝΕΡΓΕΙΑΣ


«Τίτλοι τέλους στις συλλογικές συμβάσεις»
  
«Δυστυχώς καταστρέφεται και το τελευταίο τείχος προστασίας για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα. Η συγκυβέρνηση έρχεται να διαψεύσει όσους μέχρι τώρα πίστευαν ότι μοναδική αιτία της ύφεσης στη χώρα μας ήταν ο υπερτροφικός δημόσιος τομέας και οι «τεμπέληδες» δημόσιοι υπάλληλοι με τους παχυλούς μισθούς τους οποίους, μέχρι πρότινος απολάμβαναν.

Ο κανιβαλισμός που επιχείρησαν να επιβάλουν οι συγκυβερνώντες με γκεμπελικές μεθόδους, στρέφοντας τους υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα ενάντια σε αυτούς του δημοσίου, απέτυχε παταγωδώς.

Από τις 15 Μαΐου, με τη λήξη της μετενέργειας, θα αποδειχθεί περίτρανα ότι σκοπός της συγκυβέρνησης δεν ήταν να «χτυπήσει» μόνο το δημόσιο αλλά παράλληλα και τον ιδιωτικό τομέα, ισοπεδώνοντας κάθε συλλογική σύμβαση και κάθε έννοια κράτους δικαίου με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους πολίτες». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου