ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΣΕ

Επίσκεψη στις κεντρικές εγκαταστάσεις του ΟΣΕ πραγματοποίησαν οι βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Σταυρούλα Ξουλίδου και Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος, στα πλαίσια της έκθεσης βιβλίου που διοργανώνει το πολιτιστικό τμήμα του Οργανισμού.

Αρχικά οι κ.κ. Ξουλίδου και Γιοβανόπουλος συναντήθηκαν με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ κ. Θεοφανόπουλο, ο οποίος τους ενημέρωσε για τη γενικότερη κατάσταση της εταιρείας, που, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, αποτελεί κομμάτι στο πάζλ της εικόνας της ελληνικής κοινωνίας.

Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών σε μια προσπάθεια να υπάρξει ουσιαστική ενημέρωση για τις ιδιαιτερότητες αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.


Στο τέλος της επίσκεψης η κ. Ξουλίδου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαστε πάντα στο πλευρό των ανθρώπων που αγωνιούν για το μέλλον του ελληνικού σιδηροδρόμου και εναντιώνονται στο ξεπούλημα που επιχειρείται μέσω ΤΑΙΠΕΔ στη λογική πάρτα όλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου