ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α’ ΑΘΗΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ


Επιστολή στην Έλενα Κουντουρά, βουλευτή Α’ Αθηνών και εκπροσώπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, απέστειλαν εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών ο πρόεδρος Γεώργιος Μπάκας και ο Γενικός Γραμματέας Στασινός Πικραμένος. Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Έλενα Κουντουρά, διότι, όπως τονίζει, με τη σθεναρή της στάση απέτρεψε την συγχώνευση, στο πλαίσιο του «Σχεδίου ΑΘΗΝΑ», του Τμήματος Φυσικοθεραπείας με το Τμήμα Εργοθεραπείας του ΤΕΙ Αθήνας, γεγονός που θα οδηγούσε στην υποβάθμιση και των δύο τμημάτων.

Η βουλευτής Α’ Αθηνών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ υποστηρίζει επίσης τη θέση του Συλλόγου, η οποία συνάδει με τις αρχές της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Φυσικοθεραπευτών και τη διεθνή εκπαιδευτική πρακτική, ότι οι σπουδές φυσικοθεραπείας πρέπει να εντάσσονται στα πανεπιστήμια και όχι στην τεχνολογική εκπαίδευση.

Επισυνάπτεται  η επιστολή του Συλλόγου στην Έλενα Κουντουρά.                                        

                                                                                          
 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ             
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ &
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ
Ημερομηνία:20/3/2013
Αρ. Πρωτ.:118/2013
Ταχ. Δ/νση : Λ. Αλεξάνδρας 34-Αθήνα
Ταχ. Κώδικας :11473
Πληροφορίες :Σ. Κωνστάντη
Τηλέφωνο :210-8213905/210-8213334
FAX :210-8213760
E-mail :ppta@otenet.gr
Website :www.psf.org.gr
ΠΡΟΣ: Έλενα Κουντουρά Βουλευτή Α’ Αθηνών Ανεξάρτητοι Έλληνες


 ΘΕΜΑ: «Ευχαριστήρια επιστολή».

Κυρία Κουντουρά,

Το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών σας εκφράζει τις πιο θερμές ευχαριστίες του για τη θέση που λάβετε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής για το Σχέδιο «ΑΘΗΝΑ».

Με την σθεναρή στάση σας αποτρέψατε τη συγχώνευση του Τμήματος Φυσικοθεραπείας με το Τμήμα Εργοθεραπείας του ΤΕΙ Αθήνας, γεγονός που θα οδηγούσε στην υποβάθμιση των δύο Τμημάτων.

Με την ευκαιρία της επιστολής, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τη θέση του Συλλόγου μας, της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Φυσικοθεραπευτών αλλά και την διεθνή πρακτική ότι η Σχολή Φυσικοθεραπείας είναι ενταγμένη στα Πανεπιστήμια και όχι στην Τεχνολογική Εκπαίδευση όπως συμβαίνει στην Ελλάδα.
Ελπίζουμε η συνεργασία μας να συνεχιστεί.


ΓΙΑ ΤΟ Κ.Δ.Σ. ΤΟΥ Π.Σ.Φ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                            ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου