ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 22 ΚΑΙ 42 ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΠΑΡΟΧΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ» ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


Έπειτα από την καταλυτική συνδρομή και βοήθεια του Βουλευτή Έβρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Μαρίνου Ουζουνίδη, σε συνεργασία με τον Βουλευτή Ημαθίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Κώστα Γιοβανόπουλου καθώς και άλλων βουλευτών της Βορείου Ελλάδας, επετεύχθη η απόσυρση των Άρθρων 22 και 42 του σχεδίου νόμου «Επενδυτικά Εργαλεία Ανάπτυξης, Παροχή Πιστώσεων και άλλες Διατάξεις», τα οποία φέροντας την ψευδεπίγραφη ετικέτα «επιδότηση επιτοκίου από τον λογαριασμό του Ν. 128/1975» θα είχαν σαν απώτερο σκοπό και τελικό αποτέλεσμα τον αργό θάνατο της πλειοψηφίας των επιχειρήσεων στην Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Τελικά αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι οι συλλογικές προσπάθειες για την προάσπιση των δικαίων και αναφαίρετων δικαιωμάτων και αιτημάτων του ελληνικού λαού, που βάλλεται καθημερινά από τις σκληρές αποφάσεις της κυβέρνησης, αναγκάζει τους κυβερνώντες να αναθεωρήσουν τη στάση τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου