ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ


Μίκα Ιατρίδη: «Η παρακαταθήκη των αγωνιστών του 1821 είναι αληθινά μεγάλη»

Στην Κω βρέθηκε για την επέτειο της 25ης Μαρτίου η βουλευτής Δωδεκανήσου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και τομεάρχης Ναυτιλίας του κινήματος, Μίκα Ιατρίδη. Με την ολοκλήρωση της παρέλασης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Υπό το βάρος των εξελίξεων στη μαρτυρική Μεγαλόνησο, τιμάμε σήμερα την μνήμη των ηρώων του ’21. Η ημέρα της επετείου της εθνικής μας Παλιγγενεσίας, θα έπρεπε να αποτελεί οδηγό του νεώτερου εθνικού μας βίου. Διότι η ελευθερία στην πατρίδα μας, ταυτίστηκε συμβολικά και με το χαρμόσυνο μήνυμα του Ευαγγελισμού, αφού η φλόγα άναψε, στο όνομα του «Χριστού την πίστη την Αγία και της πατρίδος την ελευθερία».

Η παρακαταθήκη του 1821 είναι αληθινά μεγάλη. Το συμβόλαιο τιμής που μας παρέδωσαν οι πρόγονοι μας, υπογραμμίζει ότι η ελευθερία, είναι διαρκής αγώνας και πράξη τιμής.

Η σημερινή επέτειος της 25ης Μαρτίου, ας γίνει αφορμή για χρήσιμα συμπεράσματα, που θα συνεχίσουν να μας εμπνέουν, αποτρέποντάς μας από πράξεις, που υποσκάπτουν την ύπαρξή μας ως έθνος και ως κράτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου