ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ


Η Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Σταυρούλα Ξουλίδου, τομεάρχης Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, με αφορμή τη σημερινή επέτειο της 25ης Μαρτίου δήλωσε τα εξής:

«Στις δύσκολες στιγμές που περνά το Έθνος , η σημερινή επέτειος της 25ης Μαρτίου πρέπει να είναι μέρα μνήμης, περισυλλογής, εθνικής εγρήγορσης και γενναίων αποφάσεων, όπως αυτές που πήραν οι πρόγονοί μας. Γιατί, ας μη γελιόμαστε, η Ελλάδα είναι μια χώρα υπό κατοχή στις δυνάμεις της Τρόικας και του Μνημονίου, που καταδυναστεύουν το λαό.

Εντούτοις, αυτή τη μέρα επέλεξε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, θιασώτης και υποστηρικτής της τρικομματικής κυβέρνησης, να παίξει μικροπολιτικά παιχνίδια. Αγνόησε εκπρόσωπο του ελληνικού κοινοβουλίου που παρίστατο στις εκδηλώσεις και δεν παρείχε στεφάνι για κατάθεση. Η πράξη του αυτή αποτελεί προσβολή στο θεσμό του Κοινοβουλίου και στους δημοκρατικούς θεσμούς.

Εμείς, από την άλλη, δεν θελήσαμε να νομιμοποιήσουμε με την παρουσία μας τέτοιες πρακτικές και προτιμήσαμε να παρακολουθήσουμε την παρέλαση μαζί με τους πολίτες, γιατί θεωρούμε ότι εκεί είναι η θέση μας, αυτούς εκπροσωπούμε και γι' αυτούς ενεργούμε.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου