ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ


Σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου 2013 ξεκίνησαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά οι εργασίες του Ιδρυτικού Συνεδρίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Εκπροσωπώντας την Θεσσαλία η βουλευτής Μαγνησίας και αναπλ. Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη απηύθυνε θερμό χαιρετισμό στους χιλιάδες συνέδρους που εξελέγησαν από τις τοπικές κοινωνίες ολόκληρης της χώρας.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά αποσπάσματα της ομιλίας της Μαρίνας Χρυσοβελώνη:

«Απευθυνόμαστε σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες. Χωρίς παλαιοκομματικά στεγανά. Χωρίς ταξικούς διαχωρισμούς. Αφήνοντας πίσω το χθες που οδήγησε την Πατρίδα μας στο σημερινό αδιέξοδο. Στεκόμαστε όλοι μαζί εδώ, δίπλα στον Πρόεδρο Πάνο Καμμένο, για να υπερασπιστούμε το κοινό μας όραμα. Για μια Πατρίδα ελεύθερη από Μνημόνια, για μια Ελλάδα ανεξάρτητη και υπερήφανη. Για να μπει άμεσα τέλος στην ξενοκίνητη Τρόικα που καταστρέφει τη χώρα.

Η μάχη που δίνουμε δεν είναι εύκολη, όμως οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αποδείξαμε μόλις μέσα σ’ ένα χρόνο πολιτικής δράσης ότι εμείς είμαστε για τα δύσκολα. Γιατί η δύναμη που κινητοποιεί τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, είναι άγνωστη στους αντιπάλους μας. Κι η δύναμη αυτή είναι το Ελληνικό Ιδεώδες. Ιδανικά, αρχές και αξίες που για το σύστημα της διαπλοκής αποτελούν άγνωστες λέξεις.

Αυτές οι ιδέες είναι που μας ένωσαν πριν από ένα χρόνο και αυτές οι ίδιες ιδέες είναι που μας έφεραν όλους μας εδώ σήμερα. Γιατί ήρθαμε ακούγοντας το ίδιο κάλεσμα. Αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε σε κάτι που μας ξεπερνά σαν άτομα. Γιατί αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα, γιατί έτσι νιώθουμε πως εκπληρώνουμε το πατριωτικό μας καθήκον.

Τιμώντας την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολύ σύντομα θα κληθούμε να αναλάβουμε νέες ευθύνες έναντι της κοινωνίας. Και αυτό το κορυφαίο πατριωτικό καθήκον θα το εκπληρώσουμε με την βοήθεια του Θεού όλοι μαζί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου