ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΚΥΠΡΙΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ


Η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Σταυρούλα Ξουλίδου παραβρέθηκε σε συνάντηση της αντιπροσωπείας της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων και αντιπροσωπείας Κυπρίων ομολόγων τους.

 Η κοινή συνεδρίαση έγινε στο κτίριο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας δια ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα που αφορούν τον τομέα της Παιδείας. Παρόντες ήταν εκπρόσωποι του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νίκος Τουρναρίτης, ο αναπληρωτής Πρόεδρος Γεώργιος Τάσου, ο Πρύτανης του Πανεπιστήμιου Κύπρου, η Πρύτανης του Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου Κύπρου, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Ανοιχτού Πανεπιστήμιου Κύπρου, καθώς και εκπρόσωποι της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων-Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης, της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Φοιτητικών Ενώσεων και της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών.

Συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ανταλλάχτηκαν απόψεις και πραγματοποιήθηκε ένας γόνιμος διάλογος για την Παιδεία και τα προβλήματα της σε Ελλάδα και Κύπρο.

Κατόπιν συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκη Ομήρου όπου και του αποδόθηκε αναμνηστική πλακέτα από την Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου