ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟ ΟΨΙΜΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΛΕΣΒΟΥ


«ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΩΜΙΚΟ Η ΘΛΙΒΕΡΟ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΛΑΧΑΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΛΕΣΒΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει υπό τη βουλευτική του ευθύνη και την Εκλογική Περιφέρεια της Λέσβου, έκανε την εξής δήλωση:

«Δεν ξέρω αν είναι διασκεδαστικό ή θλιβερό το θέαμα, να βλέπω εκλεγμένους Βουλευτές της Λέσβου, να τρέχουν λαχανιασμένοι πίσω από τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσουν στο νησί οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με επικεφαλής ένα Βουλευτή τους που δεν εκλέγεται εδώ και παλεύει για τα τοπικά προβλήματα από το υπέρτατο χρέος και μόνο, στην αποστολή που έχει αναλάβει για την συγκεκριμένη Εκλογική Περιφέρεια.

Θα συνιστούσα στον κ. Παύλο Βογιατζή, αντί να παραμυθιάζει το κόσμο ότι εκείνος θα λύσει το ζήτημα της Πύλης Εισόδου της Πέτρας με όψιμες συναντήσεις, όπως αυτή τη χθεσινή με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, να έλθει να με ρωτήσει αν εγώ χρειάζομαι βοήθεια σε μια προσπάθεια που ξεκίνησα αρχές Αυγούστου, μόλις ανέλαβα κοινοβουλευτικά τη Λέσβο.

Και επειδή είμαι δίκαιος, να ρωτήσει επίσης τον έτερο Βουλευτή, του δικού του κόμματος, τον κ. Χαράλαμπο Αθανασίου αν χρειάζεται βοήθεια, μια που τρέχει και εκείνος για τις λυόμενες κτιριακές υποδομές που χρειάζεται η Πέτρα.

Του συνιστώ επιπλέον, να μη δώσει απάντηση στη δήλωσή μου, γιατί μόνος του καρφώθηκε ότι εμφανίστηκε στην υπόθεση χιλιοκαθυστερημένος. Εκείνος ομολογεί ότι κατέθεσε σχετική Ερώτηση στις 15 Οκτωβρίου, όταν ή δική μου, για λογαριασμό των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Λέσβου κατατέθηκε τον Αύγουστο, τον Σεπτέμβριο είχα πάρει απαντήσεις από τους Υπουργούς Δένδια και Μουσουρούλη, είχα μετατρέψει σε Επίκαιρη την Ερώτηση προς Στουρνάρα, ματαιώθηκε λόγω Τρόικας και τελικά τη συζήτησα με τον αρμόδιο Υφυπουργό Γιώργο Μαυραγάνη μέσα Νοεμβρίου.

Γιατί δεν έκανε τα ίδια και πιο έγκαιρα ο κ. Βογιατζής;

Και με την ευκαιρία: Γιατί δεν εμφανίσθηκε την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις δημόσιες εκδηλώσεις για την Ημέρα της Εθνικής Αντίστασης; Γιατί δεν εμφανίστηκε κανένας από τους τοπικούς βουλευτές της μνημονιακής συγκυβέρνησης;

Ούτε καν εκπρόσωπος της δεν έδωσε το παρόν, με αποτέλεσμα να μαζευτεί άρον - άρον και να κρυφτεί το στεφάνι που περίμενε μαζί με τα άλλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου