ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΛΑ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ


Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και υπεύθυνος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Υγείας, Βουλευτής Α’ Πειραιά κ. Παναγιώτης Μελάς με τη Συντονιστική Επιτροπή Αθηνών και Πολιτευτές του Κινήματος επεσκέφθησαν το Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών.

 Συναντήθηκαν με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ.Κωνσταντίνο Μπάνη, τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο και την Διευθύντρια Νοσηλευτικού Προσωπικού κ. Ουρανία Μπουτζιώνα και συζήτησαν τα προβλήματα του Νοσοκομείου.

Στόχος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, με την εν λόγω δράση τους, είναι η παρέμβαση για τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών Υγείας, για το καλό της κοινωνίας, για το καλό των συνανθρώπων μας, γιατί η Υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό.

Αυτό θα επιτευχθεί μόνο με την επίλυση των πολλαπλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σήμερα τα Νοσοκομεία και αφορούν έλλειψη προσωπικού, έλλειψη αναλώσιμων υλικών, φαρμάκων, πληρωμή εφημεριών κλπ.

Η συντονισμένη πρωτοβουλία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα συνεχιστεί και σε άλλα Νοσοκομεία της Αττικής, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, για την πραγματοποίηση των ανωτέρω στόχων.

Σήμερα, που ο ελληνικός λαός έχει εξαθλιωθεί οικονομικά, επιβάλλεται το κράτος να του προσφέρει όσο το δυνατό καλύτερες υπηρεσίες Υγείας, χωρίς οικονομικό κόστος για τους ασθενείς, που δοκιμάζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου