ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΪΚΑΛΗ


«Χριστουγεννιάτικο Δώρο για 67 εργαζόμενους στην Υ.Π.Α»

«Σε διαθεσιμότητα τίθενται ακόμη 67 εργαζόμενοι από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, πρώην υπάλληλοι της Ολυμπιακής, οι οποίοι είχαν προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ.

 Το παράλογο είναι ότι ο νόμος 3717/2008 που είχε προηγούμενα θεσπιστεί δεν γίνεται σεβαστός από την Κυβέρνηση της τριανδρίας, που προχωρά σε οριζόντιες εκκαθαρίσεις υπαλλήλων θυμίζοντας μηχανισμό ολοκληρωτικού καθεστώτος.

Οι εργαζόμενοι που οδηγούνται σε έξοδο από την Υ.Π.Α. εκτελούν εξειδικευμένο έργο και έχει ήδη τεκμηριωθεί η αναγκαιότητά τους στις θέσεις απασχόλησής τους. Πολλοί από αυτούς δε, είναι ΑΜΕΑ ενώ άλλοι, είναι προστάτες μονογονεϊκής οικογένειας.

Η Κυβέρνηση θυσιάζει εργαζόμενους που έχουν προσληφθεί με διαδικασίες ΑΣΕΠ μη λαμβάνοντας υπόψη ότι οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι οδηγούνται για δεύτερη φορά σε έξοδο από την υπηρεσία.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δηλώνουμε την αντίθεσή μας με τέτοιες ανάλγητες πρακτικές και συμπαραστεκόμαστε στους εργαζόμενους και στα δίκαια αιτήματά τους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου