ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, είμαστε σήμερα εδώ δυστυχώς λίγοι Βουλευτές, συζητώντας για την επέκταση του κατηγορητηρίου της Επιτροπής που διερευνά ένα μέρος του μεγάλου εγκλήματος που έχει γίνει στη χώρα μας. Το αδίκημα, το έγκλημα που έχει γίνει είναι ληστεία μετά φόνου: Ληστεία στην περιουσία του ελληνικού λαού και φόνοι, φόνοι που συμπεριλαμβάνουν τις 5.000 αυτοκτονίες, φόνοι που συμπεριλαμβάνουν το 1.800.000 ανέργους, φόνοι που συμπεριλαμβάνουν τις κλειστές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τα αδιέξοδα στα οποία έχουν έρθει οι Ελληνίδες και οι Έλληνες.

Το έγκλημα αυτό στο σύνολό του είναι ότι η χώρα παράνομα, αντισυνταγματικά, κατά παράβαση των διεθνών συνθηκών μπήκε σε ένα μηχανισμό στήριξης, έγινε θύμα των τοκογλύφων, έγινε θύμα της νέας τάξης πραγμάτων.

Σήμερα, εξετάζουμε σε αυτή τη ληστεία μετά φόνου την παράβαση ενός σηματοδότη ενός αυτοκινήτου που πήρε μέρος σε αυτή τη ληστεία. Διότι τα πρόσωπα είναι τα ίδια. Οι κατηγορούμενοι είναι οι ίδιοι. Σήμερα εξετάζουμε ένα από τα αδικήματα για έναν από τους κατηγορουμένους, τον πρώην Υπουργό Οικονομικών, τον κ. Παπακωνσταντίνου.

Εμείς μιλήσαμε για απιστία από την πρώτη στιγμή, όπως μιλήσαμε και για την ανάγκη παραπομπής εκτός του Παπακωνσταντίνου, του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, του πρώην Πρωθυπουργού της συγκυβέρνησης, του κ. Παπαδήμου, για να εξετάσει η Βουλή τα πιθανά αδικήματα και να αποφασίσει αν θα τους παραπέμψει στο Ειδικό Δικαστήριο.
Δυστυχώς, αυτό που παρακολουθούμε είναι σε μια προσπάθεια να πούμε στον ελληνικό λαό ότι κάτι γίνεται, να κόβουμε τα αδικήματα σε φέτες, να σαλαμοποιούμε τα αδικήματα, να ρίχνουμε στην πυρά έναν για να γλιτώσουμε τους άλλους.

Απευθύνομαι, πρώτα απ’ όλα, στους συναδέλφους μου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και ερωτώ: Υπάρχει ένας από τους ψηφοφόρους σας, που ήταν και ψηφοφόροι μου επί 20 χρόνια, που να πιστεύει ότι ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι υπεύθυνος γι’ αυτό το έγκλημα; Δεν υπάρχει ούτε ένας ή μάλλον μόνο ένας, ο σημερινός Πρωθυπουργός, ο οποίος στην προσπάθειά του να διασώσει το συμμαθητή του, σύρει ένα ολόκληρο κόμμα, μια ολόκληρη παράταξη στο να παρέχει ασυλία σε εκείνον που εγκλημάτησε. Το παραδέχονται σήμερα ακόμη και πρώην συνεργάτες του τέως Πρωθυπουργού.

Απευθύνομαι και στους συναδέλφους του ΠΑΣΟΚ, διότι πράγματι πιστεύω ότι υπάρχουν και έντιμοι άνθρωποι εδώ, στη Βουλή οι οποίοι δεν θέλουν να απολογούνται για τα εγκλήματα που έκανε μια συμμορία, που άρπαξε την εξουσία επί χρόνια και πλούτισε. Διότι υπάρχουν συνάδελφοι βουλευτές οι οποίοι αποδίδουν λόγο στον ελληνικό λαό και είναι φτωχότεροι από την ημέρα που μπήκαν στο Κοινοβούλιο.

Απευθύνομαι σε όλους τους συναδέλφους όλων των κομμάτων, λέγοντάς τους ότι είναι η ώρα που μπορούμε ακόμη και τώρα να διασώσουμε την πατρίδα μας. Μπορούμε να ενωθούμε όλοι μαζί και να αποδείξουμε, όπως σιγά-σιγά αποδεικνύει η δικαιοσύνη, ότι το έγκλημα που έγινε, είναι ένα έγκλημα το οποίο έστησαν εκτός Ελλάδος κύκλοι κερδοσκόπων, κύκλοι διεθνιστών που προσπαθούν να οδηγήσουν με βία τη μετατροπή της Ευρώπης των εθνών-κρατών σε μια Ευρώπη των τραπεζών, την Ευρώπη των κυρίαρχων κρατών σε μια Ευρώπη της επικυριαρχίας των Γερμανών. Θέλουν να καταργήσουν τη δημόσια και την ιδιωτική περιουσία.

Εάν ενωθούμε όλοι μαζί και αποδείξουμε ότι με δόλο έγινε αυτό με τη μια και μόνη περίφημη εξεταστική την οποία είχε προαναγγείλει ο Πρωθυπουργός εάν δείξουμε ότι παραποίησαν τα στατιστικά στοιχεία της χώρας όπως πράγματι έγινε εάν αποδείξουμε ότι κάποιοι συνεργάστηκαν με κερδοσκόπους, είναι κόλαφος η απόφαση που έβγαλε το Πολυμελές Πρωτοδικείο προχθές στην αγωγή που έκανε εναντίον μου ο αδερφός του πρώην Πρωθυπουργού, σε σχέση με τη μαφία που συνεργάστηκε με συγγενικά πρόσωπα και κέρδισε από την είσοδο της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και στο μηχανισμό στήριξης.

Να πούμε, λοιπόν, ότι προϊόν όλης αυτής της προσπάθειας που έγινε από ξένα κέντρα –και με Έλληνες συνεργούς- είναι τα μνημόνια και η πολιτική αυτή που οδηγεί στο θάνατο, οδηγεί στην καταστροφή, οδηγεί στη δήμευση των περιουσιών, οδηγεί στο αγγλικό δίκαιο, οδηγεί στις εισπρακτικές εταιρείες που μπουκάρουν πλέον στα σπίτια του ελληνικού λαού, οδηγεί στο δάκρυ σε πατεράδες, σε παππούδες, σε παιδιά, σε γυναίκες, σε μάνες, στις οικογένειές μας. Και όταν αποδείξουμε το δόλο, τότε όλοι μαζί να κάνουμε αυτό που έκαναν οι Γερμανοί το ’50, να διαγράψουμε το παράνομο αυτό χρέος της χώρας που χτίστηκε επάνω σε μια συνωμοσία που έστησαν εις βάρος του ελληνικού λαού. Το απεχθές και επονείδιστο χρέος.

Έδωσαν –λέει- 350 δισεκατομμύρια ευρώ για να σώσουν τις τράπεζες. Να σώσουν, τι; Να σώσουν 160 δισεκατομμύρια ευρώ. Πού είναι τα υπόλοιπα; Βγαίνει η λάθος συνταγή που έλεγε ο Πρωθυπουργός; Όχι απλώς δε βγαίνει, αλλά έρχονται σήμερα με θράσος από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και λένε ότι έγινε λάθος. Κατά λάθος οδηγηθήκαμε σε αυτή την ιστορία και στο λάθος αυτό –λέει- δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω.

Τολμά ο Υπουργός Οικονομικών, το πολιτικό παιδί του Σημίτη, να έρχεται σήμερα στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ και να αναφέρει αυτό που είπε ο Κοινοβουλευτικός μας Εκπρόσωπος, ότι δηλαδή εκείνος τα είχε πει και είχε προειδοποιήσει. Όταν ήταν στο ΙΟΒΕ, το 2010 έλεγε ότι το 2012 θα βγούμε στις αγορές. Ο ίδιος κύριος.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι. Ο πρώην υπουργός, ο κ. Παπακωνσταντίνου, στη λίστα Λαγκάρντ δεν ήταν μόνος του, όπως δεν ήταν μόνος του ο Άκης Τσοχατζόπουλος, που εγώ τον έστειλα στον Κορυδαλλό, με τις καταγγελίες από το 1998 απ’ τη δικαιοσύνη και την έρευνα που κάναμε τότε. Συναποφάσισε με το ΚΥΣΕΑ, με τον Σημίτη, με τον Παπανδρέου, με τους υπόλοιπους υπουργούς, που ήξεραν τότε και για τα υποβρύχια και για τους TOR-M1.

Το σκάνδαλο ήταν γνωστό και το ίδιο συμβαίνει και τώρα με τη λίστα Λαγκάρντ. Μας λέει ο πρώην γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών ότι ξέχασε να πει στην Επιτροπή ότι είχε στείλει αίτημα. Και το αίτημα το έστειλε, όπως απέδειξε ο εισηγητής μας, μια μέρα μετά από την ερώτηση που απάντησε στο Γιάννη Ντάσκα στην Έκθεση Θεσσαλονίκης ο πρώην Πρωθυπουργός, ο Γιώργος Παπανδρέου, ότι διερευνούμε τους λογαριασμούς στο εξωτερικό. Βεβαίως και γνώριζε και όσοι έχουμε θητεύσει σε υπουργεία γνωρίζουμε καλά, ότι κανένας πρέσβης, όπως ο κ. Χαλαστάνης, δεν είναι δυνατόν να είναι γνώστης μιας πληροφορίας τέτοιας ποιότητας και να μην την έχει μεταδώσει στον υπουργό του. Και υπουργός του Χαλαστάνη ήταν ο Παπανδρέου τότε.

 Άρα, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, εδώ έχουμε την ευκαιρία να επεκτείνουμε την έρευνα σε όλους αυτούς, τους οποίους εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ζητήσαμε από την πρώτη στιγμή, σε αυτούς που απαγόρευσε ο Πρωθυπουργός –για να προφυλάξει το συμμαθητή του- να ψηφίσουν οι εκλεγμένοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Ογδόντα δύο αρνήθηκαν και ψήφισαν την παραπομπή του Γιώργου Παπανδρέου.

Εάν δεν προχωρήσουμε στη διερεύνηση και στην τιμωρία, στη δήμευση των περιουσιών, δεν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στη δήμευση του επαχθούς και επονείδιστου χρέους, στο να βγει η πατρίδα μας πια από τα μνημόνια, στο να μη μας ξεφτιλίζει ο κάθε Φούχτελ και ο Ράιχενμπαχ, στο να μην έρχεται, κύριε Χατζηδάκη, στο υπουργείο σας ο επίτροπος. Είστε εκλεγμένος βουλευτής και υπουργός του ελληνικού λαού και προϊστάμενός σας έρχεται ένας εγκάθετος από την τρόικα.

Πρέπει να γίνει πάλι η Ελλάδα μια κυρίαρχη χώρα. Να δουλέψουμε σκληρά να ρίξουμε τους φόρους, να δώσουμε τη δυνατότητα στην αγορά να ανοίξει. Να ρυθμίσουμε τα χρέη των μικρομεσαίων. Να τους βγάλουμε από τον Τειρεσία. Να πάρουν ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα και να αρχίσει πλέον να δουλεύει η αγορά και να προσλάβει ανέργους. Να κατεβάσουμε τους φόρους κάτω από τη Βουλγαρία, κάτω από την Τουρκία. Και προσέξτε. Να φορολογήσουμε σκληρά αυτούς, οι οποίοι τα άρπαξαν και έφυγαν έξω, γιατί ήξεραν το κόλπο.

Μέσα στη λίστα Λαγκάρντ, είναι τα ίδια πρόσωπα, οι ίδιες εταιρίες που συναντήσαμε στη SIEMENS. Είναι τα ίδια πρόσωπα και οι ίδιες εταιρίες που συναντήσαμε στα υποβρύχια. Είναι τα ίδια πρόσωπα και οι ίδιοι δρόμοι χρήματος που συναντήσαμε στους TOR-M1. Είναι τα ίδια πρόσωπα, τα οποία τα άρπαξαν με το γιουγκοσλαβικό καλαμπόκι το 1982 και σήμερα τολμούν να κάνουν και αγωγές. Είναι αυτοί, οι οποίοι έδεσαν πολιτικούς με παράνομο χρηματισμό, τους φωτογράφισαν «με τη γίδα στην πλάτη» και τώρα τους εκβιάζουν.

Εμείς δεν ζητάμε να διχαστούν οι Έλληνες. Εμείς, ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, σας ζητάμε να ενωθούμε, να αντιμετωπίσουμε το ρατσισμό και το ναζισμό που μπήκε στη Βουλή των Ελλήνων και από αυτό εδώ το Βήμα είπαν ότι δεν αναγνωρίζουν το Ολοκαύτωμα. Αύριο δε θα αναγνωρίσουν τη Γενοκτονία του Πόντου, δεν θα αναγνωρίσουν τη Γενοκτονία των Αρμενίων. Δεν μπορεί να βάζουμε τους Ναζί, για να δημιουργούν τον κακό με τον καλό. Γιατί αυτοί που θέλουν να υποτάξουν τη χώρα, θα χρησιμοποιήσουν την παλιά, καλή συνταγή της διχόνοιας, που πλήρωσαν οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας.

Τελείωσαν τα «αριστερά» και τα «δεξιά». Πάμε όλοι μαζί, κάτω απ’ την ελληνική σημαία, να απελευθερώσουμε την πατρίδα. Πάμε όλοι μαζί, να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο ενιαίο δημοκρατικό μέτωπο, προκειμένου να βγούμε από τη λογική των μνημονίων. Και ας πάρουμε συμμάχους –εάν η Γερμανία και η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θέλει η Ελλάδα να μετατραπεί σε ένα γερμανικό προτεκτοράτο- τους πραγματικούς μας συμμάχους που μας στήριξαν στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ας πάρουμε δίπλα μας τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, που σήμερα είναι ευκαιρία με αυτό που συμβαίνει στην Τουρκία να αποκτήσουν έναν σύμμαχο σταθερότητας. Ας πάρουμε τη Ρωσία, την Κίνα, τις τρίτες αγορές και ας προχωρήσουμε σε μια καινούρια μέρα για τον ελληνικό λαό.

Ας αποκλείσουμε εκείνους που χρησιμοποιούν τη βία, προκειμένου να δώσουν δήθεν διέξοδο στους πολίτες. Ας τους αφοπλίσουμε με δημοκρατικά μέσα και ας πάμε στο αύριο, έχοντας απομονώσει στη φυλακή όλους τους διεφθαρμένους μέσα από την πολιτική ζωή του τόπου και με δήμευση των περιουσιών και όχι μόνο αυτών αλλά και εκείνων που περιμένουν με τα χρήματα στην Ελβετία ή σε εξωτικούς τραπεζικούς παραδείσους να αγοράσουν την πτωχευμένη Ελλάδα.


Γιατί στο χειμώνα που έρχεται –δεν ξέρω ποιες θα είναι οι πολιτικές εξελίξεις- το βέβαιο είναι ότι θα σας αναγκάσουν να κάνετε αυτό που είπε ο υφυπουργός προχθές, να αρθεί η δυνατότητα να προστατεύουμε την πρώτη κατοικία. Θα μπουκάρουν οι εισπρακτικές εταιρίες με το αγγλικό δίκαιο και θα παίρνουν τα σπίτια των Ελλήνων. Θα πετάνε με τις κλοτσιές έξω οικογένειες. Θα πτωχεύσει η χώρα. Τα οκτώ δισεκατομμύρια ευρώ δεν βρίσκονται πουθενά. Αύριο θα γίνουν 16, 32, 64 δισεκατομμύρια ευρώ. Τώρα να σταματήσουμε τη ληστεία αυτή μετά του φόνου. Να καταδικάσουμε εκείνους που τη διέπραξαν και να μπορέσουμε να δώσουμε ελπίδα στον ελληνικό λαό. Μπορούμε έστω και τώρα. Αποφασίστε το και εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα είμαστε μαζί!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου