ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Με παρουσία στον δρόμο θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος χθες 05/06/2013, η Νεολαία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του κόσμου και σε κάποια πολιτικά – περιβαλλοντικά ζητήματα που είναι ιδιαίτερα σοβαρά και παρόλα αυτά δεν έχει ακόμα ανοίξει σοβαρή συζήτηση και για αυτά, ώστε όλοι οι Έλληνες πολίτες να είναι ενημερωμένοι και να ευαισθητοποιηθούν. Μοιράζοντας ένα έντυπο και μερικούς σπόρους συμβολικά, αντιπροσωπείες εκπροσώπησαν τη Νεολαία σε πόλεις όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Άρτα και η Λάρισα.

Στην Αθήνα, αντιπροσωπεία της Νεολαίας μαζί με την πρόεδρο Μανταλένα Παπαδοπούλου μοίρασαν το έντυπο στην πλατεία Συντάγματος ανάμεσα σε άλλα μέλη, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής Αθηνά Γιακουμογιαννάκη, Βιβή Τσομπόλη, Δώρα Παληοδήμου, Στέλλα Συρίγου, Άγγελος Ωραιόπουλος, Αλέξης Γεωργίου, Αλέξανδρος Μητροβγαίνης, Μανώλης Παντελίδης και ο Στράτος Μπενής Διευθυντής της Νεολαίας.

Στην Θεσσαλονίκη, ο υπ. Οργάνωσης Θεσσαλονίκης Πρόδρομος Νικολαΐδης έδωσε το παρόν, με τον υπ. Οργανώσεων Επαρχίας Νίκο Διακομιχάλη μαζί με άλλα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής τον Παναγιώτη Μπουζαλάκο, τον Κώστα Καράμπελα και τον Αλέξη Καραμανώλα.


Στην Άρτα, στην κεντρική πλατεία, ο Ηλίας Αγγέλου με τον Άγγελο Βαλίδη και στη Λάρισα (φωτογραφία) ο υπ. Περιφέρειας Θεσσαλίας Νίκος Ντουρουντάκης μαζί με τους Γιώργο Νικολάου, Βάϊο Σπανιά της Εκτελεστικής Επιτροπής και τις Κωνσταντίνα Μπουζούκη και Κατερίνα Χατζοπούλου βρέθηκαν στην πλ. Ταχυδρομείου και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον κόσμο τα θέματα που ετέθησαν στο έντυπο από τον Τομέα Ενέργειας & Περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου