ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ

«Η κυβερνητική πολιτική σχεδιάζει να καταστήσει την Ελλάδα ανίκανη να κατασκευάσει ακόμα και σφαίρες».

«Η πολιτική της συγκυβέρνησης καθίσταται επικίνδυνη για τα Εθνικά Συμφέροντα της χώρας. Στρατηγικής σημασίας δημόσιες επιχειρήσεις πέφτουν θύματα του «εφιάλτη» της σχεδιαζόμενης αποδόμησης της κρατικής υπόστασης και της υφαρπαγής αρμοδιοτήτων της Δημόσιας Διοίκησης. Στο συγκεκριμένο πλαίσιο εντάσσεται και η υποβάθμιση της ΕΑΒ και κατάργηση των ΕΑΣ και ΕΛΒΟ.

Επεκτείνεται το πείραμα της ΕΡΤ, που σίγασε την φωνή της Ελλάδας στην ομογένεια και άφησε τους ακρίτες βορά στην Τουρκική και Σκοπιανή προπαγάνδα. Εάν υλοποιηθεί η παραχώρηση «γης και ύδατος» που σχεδιάζουν οι κ.κ. Σαμαράς - Βενιζέλος - Κουβέλης η χώρα μας αύριο «δεν θα μπορεί να κατασκευάσει ούτε σφαίρες για τα όπλα των στρατιωτών της», όπως αναφέρει δημοσίευμα του DEFENCENET, το οποίο συνεχίζει: «Ακόμα και στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο η χώρα κατασκεύαζε τις δικές της σφαίρες και κατάφερε να καταγάγει τους θριάμβους στα αλβανικά βουνά και να καθυστερήσει το ναζιστικό τέρας στα οχυρά του Ρούπελ και στην μάχη της Κρήτης».

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν αποπροσανατολιζόμαστε από τις υποτιθέμενες «κόκκινες γραμμές» των ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, που τίθενται μόνο για την δημιουργία συζητήσεων, αφού τελικά πάντα συμφωνούν με τις πράξεις της ΝΔ.


Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με παρρησία και αποφασιστικότητα αντιτασσόμαστε με καθημερινό κοινοβουλευτικό και κοινωνικό αγώνα στην υλοποίηση των πολιτικών σχεδίων της συγκυβέρνησης. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να υποβαθμίσει την άμυνα της χώρας και όποιος το επιχειρήσει να είναι σίγουρος ότι θα λογοδοτήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου