ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ


«ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ
ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ»


Στη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν σήμερα (12/09/2012) στο κέντρο της Αθήνας πρώην και εν ενεργεία στρατιωτικοί παραβρέθηκε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής Τέρενς Κουίκ.

Σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους των ΜΜΕ είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Είναι ντροπή και οι συνταξιούχοι και οι εν ενεργεία στρατιωτικοί να αναγκάζονται να κατεβαίνουν στο δρόμο, στην ουσία επαιτώντας αξιοπρεπείς αποδοχές, που όσο μεγάλες και αν γίνουν, ποτέ δεν θα καλύψουν τις εθνικές υπηρεσίες που προσφέρουν στην πατρίδα μας.

Μπορεί Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης να έχουν εκχωρήσει την εθνική μας κυριαρχία, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα λυγίσουν το φρόνημα των στρατιωτικών, όσο και αν τους συνθλίβουν με τις περικοπές στις αμοιβές τους.

Ταυτόχρονα θέλω να επισημάνω την αθλιότητα του διαχωρισμού των στρατιωτικών σε μάχιμους και μη. Κανείς- για παράδειγμα- δεν μπορεί να μπει στη θέση του «μη μάχιμου» Μηχανικού Εδάφους περιμένοντας να επιστρέψει το αεροπλάνο που έχει φύγει με έναν μάχιμο για αποστολή στο Αιγαίο.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε στο πλευρό των στρατιωτικών, υπενθυμίζοντας ότι έχουμε ζητήσει (με προσωπική μου δήλωση) την παρέμβαση του Εισαγγελέα για να διαπιστωθεί κατά ποίο τρόπο η Τρόικα πήρε στην κατοχή της τους κωδικούς λογαριασμών των Ενόπλων Δυνάμεων».

Στη συγκέντρωση ήταν επίσης παρών και ο Βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παύλος Χαϊκάλης και οι Πολιτευτές Νομού Φλώρινας Γιώργος Παρίσης, Ταξίαρχος ε.α. και Β’ Αθηνών Ευαγγελία Εγγλέζου η οποία είναι και σύζυγος Αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου