ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη 13-9-2012 με τον σύλλογο εργαζομένων στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα καθώς και με γονείς ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Οι εργαζόμενοι παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σύμφωνα με το οποίο η κρατική χρηματοδότηση στο Σικιαρίδειο .......... 

Ίδρυμα μειώθηκε από τα 810.907 ευρώ το 2010, στα 150.000 το 2012, με συνέπεια την αδυναμία λειτουργίας του Κέντρου Ανοιχτής Φροντίδας για την κατάρτιση παιδιών με νοητική υστέρηση και μαθησιακές δυσκολίες του Σικιαριδείου Ιδρύματος.

Ο κ. Καμμένος συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο Βασίλη Καπερνάρο, δεσμεύθηκε ότι θα καταθέσει ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό για το Σικιαρίδειο Ίδρυμα προκειμένου να δοθεί λύση για τη χρηματοδότησή του και να επαναλειτουργήσει κανονικά την εκπαιδευτική περίοδο 2012-2013. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου