ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΓΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ


Η κ. Σταυρούλα Ξουλίδου, Βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, συναντήθηκε με την κ. Ελευθερία Νικολιδάκη, Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, την κ. Μήττα Περσεφόνη, Πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών του νομού Θεσσαλονίκης, καθώς και με εκπροσώπους των νεφροπαθών.

Επισκέφτηκαν μαζί, τον κ. Βασίλειο Τσινασλανίδη, υποδιοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας όπου συζητήθηκε το επίμαχο θέμα της καταβολής του αντιτίμου έως και 2 ευρώ, για το κλείσιμο των ραντεβού μέσω τηλεφώνου του ΕΟΠΥΥ.

Κατατέθηκαν προτάσεις των εργαζομένων για την αποφυγή αυτής της χρέωσης με εναλλακτικές λύσεις του ήδη υπάρχοντος προσωπικού καθώς και 2.500 υπογραφές από πολίτες που αντιτίθενται στην απόφαση του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Η θέση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι πως η υγεία είναι Δημόσιο Αγαθό και δεν είναι προϊόν εκμετάλλευσης.

Αναμένουμε τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και την απάντηση του αρμόδιου Υπουργού στον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο, ο οποίος κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση με το ίδιο θέμα.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου