ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΡΗΤΗΣ


Την πλήρη συμπαράσταση του στον αγώνα των εργαζόμενων του προγράμματος ΚΟΧ της «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΡΗΤΗΣ» εξέφρασε σήμερα μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής ο Βουλευτής   Ηρακλείου   Νότης Μαριάς.

Ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» Ν. Μαριάςτόνισε ότι συμπαρίσταται και στηρίζει θερμά την σημερινή συγκέντρωση των εργαζομένων και τα αιτήματα τους τα οποία έθεσε στην ομιλία του  στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού έργου.

Επισήμανε επίσης ότι η ελληνική κυβέρνηση παραβιάζει ήδη σοβαρά τις  διεθνείς   υποχρεώσεις της χώρας σε σχέση με τα εργασιακά λόγω σειράς αντεργατικών μνημονιακών μέτρων που έχει θεσπίσει  και για το λόγω αυτό  εγκαλείται ήδη από το Διεθνές Γραφείο Εργασίας (ΔΓΕ) για πρακτικές που οδηγούν συνολικά στην αποσταθεροποίηση των εργασιακών σχέσεων,  σύμφωνα με  πρόσφατη έκθεση του ΔΓΕ και  για την οποία έχεικαταθέσει ήδη επίκαιρη ερώτηση.

Τέλος ο Ν. Μαριάς διατύπωσε για άλλη μια φορά τη βεβαιότητα του  πως μας περιμένουν νέοι αγώνες ενάντια στα αντιλαϊκά-αντιεργατικά μέτρα της κυβέρνησης και της τρόικας που οδηγούν στην πλήρη εξαθλίωση του λαού μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου