ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ


Μετά την απόσυρση της επίμαχης διάταξης για την ουσιαστική κατάργηση από τον κ. Μανιτάκη της προσωρινής δικαστικής προστασίας των εργαζομένων, η οποία αναμένεται να επανακατατεθεί μετά το Πάσχα σε νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, η αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε την απόλυτη αντίθεση μας στην νομοθετική ρύθμιση του κ. Μανιτάκη, η οποία παραβιάζει θεμελιώδη δικαιώματα των εργαζομένων.

Ο συνταγματολόγος κ. Μανιτάκης, αγνοώντας βασικές συνταγματικές επιταγές, επιχείρησε να καταργήσει ακόμα και τις ήδη ισχύουσες προσωρινές διαταγές ή ασφαλιστικά μέτρα που εξέδωσαν τα δικαστήρια με σκοπό την προστασία των εργαζομένων τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα.

Η αναβολή κατάθεσης της σχετικής διάταξης με άλλο νομοσχέδιο αποτελεί απλώς έκφραση του πιο ακραίου πολιτικού αμοραλισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου